Další články

Takhle zápasy nikdy zvládat nebudeme, řekl Káčer po debaklu na Slavii

Plzeňský Miroslav Káčer ve šlágru 30. ligového kola na hřišti Slavie vstřelil svou premiérovou branku v české nejvyšší soutěži, kterou však přebilo zklamání z vysoké porážky 1:5. Podle slovenského záložníka musí Viktoria přidat hlavně na intenzitě, jinak takové zápasy vyhrávat nebude.

Káčer po Sönderjyske: Fyzicky náročné, ale zvládli jsme to dobře

Záložník Miroslav Káčer si na začátku sezony vybojoval místo v základní sestavě Plzně a výbornou formu potvrdil také v utkání třetího předkola Evropské ligy proti Sönderjyske. Premiérovým soutěžním gólem za Viktorii pomohl k vítězství 3:0 a postupu do závěrečného čtvrtého předkola. Podle slovenského středopolaře byl zápas s dánským outsiderem pro domácí hodně náročný po fyzické stránce, ale na souboje se silnějšími soupeři se osobně těšil.

Viktorii Plzeň posílili Kaša a Káčer ze Žiliny

Plzeň posílili obránce Filip Kaša a slovenský středopolař Miroslav Káčer. Oba získala Viktoria jako volné hráče ze Žiliny a podepsala s nimi smlouvy na tři roky. Západočeský klub o tom informoval na svém webu.

Káčer a Kaša by po konci v Žilině mohli posílit Plzeň

Viktorii Plzeň by podle slovenských médií mohli posílit záložník Miroslav Káčer a český obránce Filip Kaša. Oba hráči na konci března dostali výpověď v Žilině, která je v likvidaci. Viktoria potenciální posily na dotaz ČTK nekomentovala.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele