Další články

Brankář Švenger po roce končí ve Zlíně, vrací se do Příbrami

Brankář Milan Švenger se po vypršení smlouvy ve Zlíně vrací po roce do druholigové Příbrami. Jednatřicetiletý gólman nastoupil ve zlínském týmu pouze k šesti utkáním v jarní části ligy. Na podzim se v konkurenci Stanislava Dostála a Zdeňka Zlámala už do branky nedostal.

Zlín posílili útočník Beauguel a brankář Švenger

Kádr Zlína posílili francouzský útočník Jean-David Beauguel a brankář Milan Švenger. Čtyřiadvacetiletý Beauguel, který skončil po podzimu v pražské Dukle, dnes uzavřel se čtvrtým celkem ligové tabulky kontrakt na dva roky. Třicetiletý Švenger se domluvil s vedením klubu na roční smlouvě. Oba se už v novém působišti zapojili do přípravy.

Brankář Švenger zamířil ze Sparty na hostování do Příbrami

Spartu opouštějí další tři hráči. Brankář Milan Švenger zamířil na hostování do Příbrami, záložník Aleš Čermák do Mladé Boleslavi a obránce či středopolař David Hovorka přestoupil do Liberce. Letenští o tom informovali na svých internetových stránkách.

S Příbramí se začal připravovat brankář Švenger

K prvoligové Příbrami se na soustředění v Rakousku připojil brankář Milan Švenger. Klub to uvedl na svých internetových stránkách s tím, že o dalších detailech působení devětadvacetiletého gólmana bude informovat po návratu z Kaprunu.

Nejrychlejší střelu v ligových dovednostních soutěžích měl Juhar

Slovenský fotbalista Martin Juhar z pražské Slavie vyhrál duel o nejrychlejší střelu v rámci dovednostních soutěží první ligy s názvem "Souboj plejerů". Brankář Bohemians 1905 Milan Švenger chytl nejvíce přímých kopů, španělský obránce Jablonce José Antonio Romera měl nejpřesnější střelu do břevna.

Švenger se proti Brnu osmdesát minut nudil, pak zachránil bod

Milan Švenger byl v zápase s Brnem dlouho bez práce, ale osm minut před koncem klíčovým zákrokem zachránil pro Bohemians 1905 bod za remízu 0:0. Osmadvacetiletý brankář litoval, že "klokani" dohrávku 14. kola nevyhráli a ocenil fanoušky, přestože někteří z nich na domácí hráče pískali.

Švenger: Zachytal jsem si nejvíc v sezoně a kluky snad podržel

Brankář Bohemians 1905 Milan Švenger svými zákroky hodně pomohl k domácí remíze 1:1 s Hradcem Králové. Kmenový brankář Sparty přiznal, že si proti nováčkovi první fotbalové ligy zachytal nejvíc z dosavadního průběhu sezony, a myslí si, že své spoluhráče podržel.

Sparta odletěla do Jerezu se Švengrem jako třetím brankářem

Sparťané odletěli na soustředění do Španělska s Milanem Švengrem jako třetím brankářem. Sedmadvacetiletý gólman na podzim hostoval ve Vlašimi a v týmu nahradí talentovaného Jindřicha Staňka, který odešel do Evertonu.

Sparťanský brankář Švenger bude půl roku hostovat ve Vlašimi

Brankář Sparty Praha Milan Švenger bude následující půlrok hostovat v druholigové Vlašimi. Informoval o tom oficiální web Sparty. Sedmadvacetiletý gólman začal tuto sezonu v rezervním týmu Letenských.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele