Další články

PSG oznámilo příchod Škriniara. Rád jsem součástí tohoto klubu, řekl

Milan Škriniar po odchodu z Interu dokončil očekávaný přesun do Paris Saint-Germain. Slovenský reprezentant s úřadujícím šampionem Ligue 1 podepsal pětiletý kontrakt...

Škriniar potvrdil odchod do PSG. Důležité bude, abych zůstal fit, říká

Vedení PSG má domluvených několik posil a čeká se na oficiální potvrzení, jedním z takových případů je Milan Škriniar. Slovenský obránce přijde zdarma z Interu Milán, stěhování už potvrdil sám fotbalista.

Škriniar vyřešil potíže se zády, v týdnu se podrobil operaci

Milan Škriniar má už přes dva měsíce problémy se zády a řešením se nakonec stala artroskopická operace páteře. Slovenský obránce se chirurgickému zákroku podrobil v úterý, vyloučeno není ani to, že za sebou už má poslední zápas v dresu Interu Milán.

Slovákům nadále kraluje Škriniar, anketu vyhrál počtvrté za sebou

Slovenským fotbalistou roku se počtvrté za sebou stal Milan Škriniar. Stoper Interu Milán ve svazové anketě porazil Stanislava Lobotku z Neapole o 18 bodů, což je pátý nejmenší rozdíl v třicetileté historii ankety. Výsledky byly vyhlášeny během galavečera v Senci před kvalifikačními zápasy o mistrovství Evropy proti Lucembursku a Bosně a Hercegovině.

Škriniar podle tisku odmítl novou smlouvu a vymění Inter za PSG

Po novém stoperovi se podle všeho bude muset porozhlédnout vedení Interu Milán. Italský a francouzský tisk dnes přinášejí informace o odchodu Milana Škriniara, slovenského obránce už delší dobu chce PSG a dost možná bude slavit úspěch...

Inter čeká na odpověď Škriniara. Jsme optimisty, zní z milánského tábora

Do riskantní hry se před několika měsíci pustil milánský Inter, když odmítl finančně hodně zajímavou nabídku za Milana Škriniara. Italský klub slovenského obránce hodlá udržet a předložil mu nabídku na prodloužení spolupráce, v tuto chvíli pak už několik týdnů čeká na odpověď ze strany fotbalisty a jeho agenta...

Do Plzně se přijede podívat někdo z rodiny i kamarádi, těší se Škriniar

Slovenský stoper milánského Interu Milan Škriniar se na úterní utkání skupiny Ligy mistrů v Plzni těší o to víc, že ho přijedou podpořit rodina a kamarádi. Stejně jako trenér Simone Inzaghi si myslí, že silnou zbraní úřadujícího českého mistra je fyzická připravenost.

Slovenským fotbalistou roku je potřetí za sebou Škriniar

Obránce Interu Milán Milan Škriniar je potřetí za sebou nejlepším slovenským fotbalistou roku. V anketě fotbalového svazu a listu Pravda zvítězil před druhým Markem Hamšíkem a třetím Jurajem Kuckou. Od roku 2007 anketu ovládli pouze tři hráči: osmkrát triumfoval Hamšík, čtyřikrát Martin Škrtel a třikrát Škriniar.

Nové zkušenosti se nebráním, ale nepřemýšlím o odchodu, řekl Škriniar

Milan Škriniar patří k důležitým hráčům úřadujícího italského mistra Interu Milán, opakovaně je však spojován s odchodem. Slovenský reprezentant se nové zkušenosti nebrání, zároveň však nepřemýšlí o odchodu...

Dali jsme do toho všechno, řekl Škriniar po porážce s Chorvaty

Fotbalisté Slovenska nestačili v sobotním kvalifikačním utkání doma v Bratislavě na Chorvaty a postup na šampionát do Kataru se jim vzdálil. Na vedoucí duo Rusko a Chorvatsko ztrácejí po porážce 0:1 čtyři body. "Nemáme se ale za co stydět," je přesvědčen obránce Milan Škriniar.

Young je před derby šestým hráčem Interu s koronavirem

Anglický křídelní hráč Ashley Young je šestým hráčem Interu Milán, u něhož tento týden testy odhalily covid-19. Inter se za necelý týden střetne v prestižním městském derby s AC Milán, do jehož tréninku se už naopak po prodělané nákaze koronavirem vrátil hvězdný útočník Zlatan Ibrahimović.

Hamšíkovo kralování ve slovenském fotbale ukončil Škriniar

Nejlepším slovenským fotbalistou roku 2019 byl vyhlášen obránce Milan Škriniar z Interu Milán. Ukončil tak šestileté kralování Marka Hamšíka, který skončil třetí za brankářem Martinem Dúbravkou. Slovenský fotbalový svaz oznámil výsledky na svém webu.

Na hřišti jsme spali, nepřijatelné, zlobil se Škriniar z Interu

Podle obránce Milana Škriniara fotbalisté Interu Milán při úterní úvodním zápase skupiny Ligy mistrů se Slavií na hřišti spali. Výkon domácího favorita při remíze 1:1 označil čtyřiadvacetiletý slovenský reprezentant za nepřijatelný.

Škriniar ukončil spekulace a prodloužil smlouvu s Interem Milán

Fanoušci Interu Milán se mohou přestat obávat toho, že by z jejich oblíbeného klubu v nejbližších měsících odešel Milan Škriniar. Slovenský obránce je stabilní součástí základní sestavy Nerazzurri a jejich dres bude oblékat i nadále, s vedením dnes oficiálně uzavřel nový kontrakt platný do června 2023...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele