Další články

Jihlava se dohodla s obráncem Kopicem, Kroupa nepřijde

Obránce Milan Kopic je definitivně posilou Jihlavy, kam se oklikou vrací po sedmi letech. Do desátého týmu nejvyšší soutěže, s nímž už trénoval od začátku zimní přípravy, přichází na přestup jako volný hráč ze Slovanu Bratislava. Obě strany po vzájemné dohodě nespecifikovaly délku kontraktu, který dnes Kopic s Jihlavou uzavřel.

Kopic bude půl roku hostovat ve Slavii

Aktualizováno. Obránce Milan Kopic se dohodl se Slavií Praha na půlročním hostování. Čtyřiadvacetiletý fotbalista je členem nizozemského celku SC Heerenveen, ale zatím se příliš neprosadil. Návrat do české ligy oznámila na svých webových stránkách společnost ISM, která fotbalistu zastupuje.

Kopic má nakročeno do Slavie Praha

Milan Kopic by mohl v jarních prvoligových bojích posílit Slavii Praha, s kterou se brzy začne připravovat. Od nizozemského klubu SC Heerenveen, kde má platnou smlouvu, dostal Kopic svolení k odchodu, protože se v něm neprosadil do základní sestavy.

Kopic asi skončí v Heerenveenu, může si hledat angažmá

Český obránce Milan Kopic si hledá nového zaměstnavatele. V nizozemském Heerenveenu se neprosadil a s vedením klubu se dohodl na tom, že může odejít.

Kopic přestoupil do Heerenveenu

Dvaadvacetiletý fotbalový obránce Milan Kopic přestoupil z Mladé Boleslavi do nizozemského klubu SC Heerenveen. S pátým týmem tamní nejvyšší soutěže podepsal smlouvu na čtyři roky. ČTK o tom informoval ředitel komunikace středočeského klubu Petr Svěcený.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele