Gól zátylkem trénujeme, žertoval dvoubrankový Baroš

Nejvýraznější postavou při vítězství Liberce nad Mladou Boleslaví 4:0 ve 30. kole první ligy byl severočeský útočník Milan Baroš. Proti klubu, jehož dres v minulé sezoně oblékal, se dvakrát střelecky prosadil a po faulu na něj byl nařízen pokutový kop.

Baroš věří, že Liberec může epidemie ovlivnit i pozitivně

Útočník Milan Baroš by se ve čtvrtečním utkání druhého kola základní skupiny Evropské ligy proti PAOK Soluň mohl vrátit do sestavy libereckých fotbalistů, kterým kvůli zranění chyběl v posledním utkání minulé pondělí na Slavii. Severočeši poté prodělali infekční virové onemocnění, byli do úterý v karanténě, ale čtyřiatřicetiletý kanonýr věří, že by jim to paradoxně mohlo pomoci.

Baroš skóroval i ve třetím zápase skupiny Evropské ligy

Útočník Milan Baroš v dnešním utkání Liberce proti domácímu Karabachu udržel svou skvělou bilanci ve skupinové fázi Evropské ligy. Bývalý reprezentační kanonýr nastoupil v základní části této soutěže potřetí a potřetí skóroval. Slovanu to stačilo na remízu 2:2, neboť v 93. minutě inkasoval vyrovnávací gól.

Baroš si po sedmi letech zahraje skupinu EL, navíc jako kapitán

Útočník Milan Baroš si dnes po sedmi letech zahraje v základní skupině evropských pohárů. Zápas Evropské ligy v Baku proti Karabachu pro něj bude o to zajímavější, že do něj povede liberecké fotbalisty jako kapitán místo zraněného Lukáše Pokorného.

Baroš je rád, že si ještě zahraje skupinu Evropské ligy

Útočník Milan Baroš si splnil jeden z cílů, s nimiž před sezonou přišel z Mladé Boleslavi do Liberce. Čtyřiatřicetiletý fotbalista se Slovanem po čtvrteční výhře 3:0 nad Larnakou postoupil do základní skupiny Evropské ligy a nyní si přeje, aby los přisoudil jeho klubu soupeře z Anglie.

Tohle jsem ještě nezažil, řekl Baroš na tři výpadky světel

Milan Baroš má za sebou bohatou kariéru, přesto ho může na trávníku ještě něco překvapit. Stalo se tak ve 3. předkole Evropské ligy na hřišti Admiry Mödling, kde jeho Liberec vyhrál 2:1 v utkání, které bylo třikrát přerušeno kvůli výpadku světel.

Klíčové je zůstat zdravý, řekl Baroš po prvním tréninku v Liberci

Bývalý reprezentant Milan Baroš má za sebou první trénink v Liberci, kam přestoupil z Mladé Boleslavi. Věří, že na své třetí štaci v rámci české ligy bude platným hráčem, klíčové pro něj v tomto směru je, aby zůstal zdravý a neprovázela ho zranění jako v minulých sezonách.

Potvrzeno: Baroš skončil v Boleslavi a zamířil do Liberce

Bývalý reprezentant Milan Baroš odešel z Mladé Boleslavi do Liberce, kde dnes úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku a podepsal roční smlouvu. Slovan o tom informoval na svých internetových stránkách.

Baroš už bude sledovat Euro jen jako fanoušek

Ještě před pár měsíci se spekulovalo, zda by se Milan Baroš nemohl po čtyřech letech vrátit do reprezentace. Jenže chatrné zdraví mu zabránilo v tom, aby se v Mladé Boleslavi dostal do potřebné formy a mohl bojovat o nominaci na své čtvrté mistrovství Evropy. Na šampionát se tak bude dívat jen v televizi a na dálku bude fandit českému týmu.

Slovácko dostalo za utkání s Plzní pokutu 40 tisíc korun

Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR potrestala Slovácko pokutou 40 tisíc korun za nedostatečnou pořadatelskou službu a nevhodné chování části domácích fanoušků v utkání 17. ligového kola s Plzní.

Baroš dal poprvé "svému" Baníku gól a měl slzy v očích

Bývalý reprezentační útočník Milan Baroš dal hned na startu jara dvě branky a přispěl k výhře Mladé Boleslavi 3:0, přesto byl po utkání smutný a měl slzy v očích. Mrzelo ho totiž, že se trefil do sítě Baníku Ostrava, kde vyrostl a kde má stále své fotbalové srdce. Kvůli sporům s tehdejším vedením však loni z klubu odešel a nyní jen na dálku sleduje, jak se tradiční ligový celek potácí u dna tabulky.

Vrba mluvil s Barošem, jeho návrat do reprezentace nevyloučil

Trenér české reprezentace Pavel Vrba potvrdil, že se bavil s bývalým kanonýrem národního týmu Milanem Barošem o jeho možném návratu směrem k mistrovství Evropy. Rozhodující prý bude, jak současné opoře Mladé Boleslavi vydrží zdraví a forma během zimní přestávky, pak by se Baroš mohl objevit v nominaci na březnové přípravné zápasy.

Baroš se dočkal šance od začátku a hned dal dva góly

V létě útočník Milan Baroš přicházel k fotbalistům Mladé Boleslavi jako velká posila, ovšem i kvůli zdravotním problémům si musel počkat na ligový start v základní sestavě až do 11. kola. Bývalý reprezentant se dočkal proti Slovácku a ukázal, že se v zahajovací jedenáctce chce udržet.

Zvláštní pocity, řekl Baroš o utkání proti Ostravě

Stále platí za nejslavnějšího aktivního odchovance ostravského fotbalu, dnes však útočník Milan Baroš v dresu Mladé Boleslavi šel proti klubu svého srdce. I když se dvě minuty před koncem hlavou natahoval po rozhodujícím gólu, na remíze 2:2 nic nezměnil.

Mladé Boleslavi budou proti Strömsgodsetu chybět Baroš i Skalák

Bez dvou důležitých hráčů si budou muset Mladoboleslavští poradit při čtvrtečním vstupu do 2. předkola Evropské ligy s norským Strömsgodsetem. Trenér Karel Jarolím nebude mít k dispozici reprezentanta do 21 let Jiřího Skaláka ani největší letní posilu Milana Baroše. Oba by však už mohli stihnout odvetu v Norsku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele