Baroš se nad Boleslaví moc nerozmýšlel, lákají ho ambice klubu

Když Milan Baroš dostal po konci v Ostravě nabídku od Mladé Boleslavi, příliš neváhal. Chtěl zůstat blízko pražského domova, lákají ho ambice středočeského klubu i možnost opět si zahrát evropské poháry. Věří, že pokud zůstane zdravý, má mužstvu pořád co dát, a že by se s ním mohl přiblížit první trojici týmů v lize...

Baroš po odchodu z Ostravy posílil Mladou Boleslav

Bývalý reprezentační útočník Milan Baroš po odchodu z Ostravy posílil Mladou Boleslav. Třiatřicetiletý kanonýr podepsal se čtvrtým celkem minulé ligové sezony smlouvu na dva roky a jako nová posila bude oficiálně představen v pondělí.

Baník odmítá, že by s Barošem o prodloužení smlouvy nejednal

Vedení Baníku Ostrava odmítlo, že by ignorovalo jednání o prodloužení spolupráce s Milanem Barošem, který se na Bazalech v minulých dnech rozhodl skončit. Podle majitele Baníku Petra Šafarčíka byl klub se slavným odchovancem a kapitánem mužstva zprostředkovaně v kontaktu přes agenta Pavla Pasku, od kterého se posléze dozvěděl, že hráč nemá zájem zůstat.

Baroš s Baníkem neprodlouží smlouvu a po 9 měsících odchází

Milan Baroš opouští Ostravu. Třiatřicetiletý bývalý reprezentační útočník od vedení Baníku nedostal nabídku na prodloužení smlouvy a jako volný hráč hledá nové angažmá.

Disciplinárka udělila Barošovi za výroky za twitteru důtku

Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR udělila ostravskému útočníkovi Milanu Barošovi důtku za výroky na twitteru po utkání 22. ligového kola s Plzní. Bývalý reprezentant se podle disciplinárky dopustil nesportovního chování, ale žádný zápasový trest či pokutu nedostal.

Pelta se zastal Berbra a chtěl by zveřejňovat tresty pro rozhodčí

Předseda FAČR Miroslav Pelta si nemyslí, že by místopředseda fotbalové asociace Milan Berbr po tvrdé kritice od Milana Baroše ovlivňoval rozhodnutí disciplinárky o výši trestu pro útočníka Ostravy. Současně také prohlásil, že důvěryhodnosti nejvyšší soutěže by prospělo, kdyby komise rozhodčích zveřejňovala tresty pro chybující sudí.

Místopředseda Berbr podal podnět k řízení s Barošem

Místopředseda asociace Roman Berbr prostřednictvím e-mailu vyzval disciplinární komisi FAČR, aby zahájila řízení s útočníkem Baníku Ostrava Milanem Barošem za to, že po prohře s Plzní na sociálních sítích kritizoval poměry v českém fotbale a v komisi rozhodčích.

Baroš bude kvůli zranění chybět Baníku zhruba tři týdny

V Baníku Ostrava budou zhruba dva až tři týdny postrádat kapitána Milana Baroše. Absenci největší hvězdy týmu a bývalého reprezentačního kanonýra si vynutí zranění zadního stehenního svalu z pátečního utkání na hřišti Bohemians Praha 1905, kde Baník vyhrál 2:0.

Ostravského Frydrycha těšila výhra nad Bohemians i za Baroše

Ostravský obránce Michal Frydrych pomohl gólem k výhře 2:0 nad Bohemians 1905 a cenný venkovní triumf ho těšil i kvůli Milanovi Barošovi. Kapitán Baníku, který musel kvůli zranění už v sedmé minutě odstoupit, totiž dlouho před pátečním zápasem 23. ligového kola hecoval spoluhráče, aby v Praze zvítězili.

Baroš si na twitteru stěžoval na výkon rozhodčích

Bývalý reprezentant Milan Baroš z Baníku Ostrava se po nedělním utkání první ligy s Plzní pustil na sociální síti twitter do ostré kritiky výkonu rozhodčích a poměrů v českém fotbale. Nabádal i k revoluci vůči předsedkyni komise rozhodčích Dagmar Damkové a místopředsedovi FAČR Romanu Berbrovi.

Odvolání Svědíka je nekoncepční, řekl útočník Baroš

Ostravský útočník Milan Baroš je zklamán pátečním odvoláním trenéra Martina Svědíka. Čtyřicetiletý kouč byl v pátek vedením ostravského klubu sesazen z funkce a nahrazen dosavadním trenérem druholigového Táborska Petrem Frňkou.

Baroš si debut užil, uvědomuje si však slabší kondici

Fotbalisté Ostravy si v 11. kole Synot ligy doma pouze rozdělili body s Jihlavou. Baníku přitom k výhře nepomohl ani bývalý reprezentant Milan Baroš, který přišel na poslední čtvrthodinu a nastoupil tak k prvnímu soutěžnímu utkání po 10 měsících...

Baroš se po zranění cítí fit a brzy se chystá i hrát

Milan Baroš by se po dlouhodobém zranění mohl už za týden objevit opět na hřišti. Dvaatřicetiletý bývalý reprezentační útočník po operaci zkříženého vazu v koleni naplno trénuje a naznačil, že příští pátek v ligovém utkání Ostravy s Jihlavou by už mohl usednout na lavičku Baníku.

Baroš je zpátky v Baníku, upsal se mu do konce sezony

Útočník Milan Baroš dnes stvrdil svůj návrat do Ostravy. Dvaatřicetiletý bývalý reprezentant podepsal s Baníkem smlouvu do konce sezony. Slavný odchovanec Baníku se na Bazaly vrací podruhé během necelých dvou let. Mezitím krátce působil v tureckém Antalyasporu.

Útočník Baroš se opět vrací do Baníku Ostrava

Bývalý reprezentační útočník Milan Baroš se vrací do Baníku Ostrava. Klub dnes oznámil dohodu se slavným odchovancem na svém webu. Ve středu představí dvaatřicetiletého hráče jako staronovou posilu na tiskové konferenci.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele