Další články

Rice označil porážku za kopanec do zubů. Musíme se hodně zlepšit, dodal Arteta

Hráči Arsenalu v úvodním osmifinále Ligy mistrů nečekaně prohráli 0:1 v Portu brankou ve čtvrté minutě nastavení a záložník Declan Rice to označil za kopanec do zubů. Podle trenéra Mikela Artety se budou muset "Kanonýři" v domácí odvetě výrazně zlepšit, pokud chtějí pomýšlet na účast v další fázi. Navzdory úvodní porážce zůstává londýnský tým podle bookmakerů poměrně velkým favoritem na postup.

Arteta svému týmu věří i bez posil. Rád by zapojil více mladých hráčů

Arsenal během zimního přestupového okna překvapil fanoušky i konkurenci tím, že nikoho nepřivedl. Během ledna se pouze rozloučil s několika hráči. Trenér Mikel Arteta (41) nakonec nepovolal do zbraně ani nového střelce, o kterém se v posledních měsících tolik spekulovalo.

Zklamalo mě video, výsledek je pro nás velkým zklamáním, hodnotil Arteta

Trenér Arsenalu Mikel Arteta po čtvrteční porážce 0:2 v londýnském derby s West Hamem neskrýval rozčarování z dalšího sporného verdiktu videorozhodčího, který vedl k vítězné brance českého záložníka Tomáše Součka. Španělský kouč se ale zároveň nepustil do ostré kritiky sudích jako po nedávném duelu s Newcastlem a uvedl, že nehledě na gólovou situaci měl jeho tým utkání zvládnout.

Seznamte se: Kde leží Gipuzkoa? Baskická provincie produkuje špičkové trenéry

Mezi Pyrenejemi a Atlantikem leží nádherné Baskicko, region rozkládající se na území severního Španělska a jihozápadní Francie. V této autonomní španělské oblasti najdete provincii Gipuzkoa, která se ukazuje jako líheň špičkových fotbalových trenérů.

Favoritem na nového kouče Arsenalu je podle médií Arteta

Hlavním adeptem na nového trenéra fotbalistů Arsenalu je podle britských médií Španěl Mikel Arteta. Šestatřicetiletý bývalý kapitán "Kanonýrů" a současný asistent Manchesteru City je údajně s vedením londýnského klubu v pokročilé fázi jednání. Na lavičce by nahradil francouzskou legendu Arséna Wengera, který u týmu končí po 22 letech.

Arteta se rozloučil s Arsenalem a zřejmě i s kariérou

Španělský fotbalista Mikel Arteta se v neděli pravděpodobně rozloučil nejen s Arsenalem, ale i s profesionální kariérou. Zápas s Aston Villou (4:0) byl podle čtyřiatřicetiletého záložníka na 99 procent jeho posledním utkáním. Vedle Artety v létě skončí v londýnském týmu po vypršení kontraktů i Tomáš Rosický a Mathieu Flamini, kteří by však měli hrát jinde.

Rosický po sezoně odejde z Arsenalu

Záložník Tomáš Rosický po sezoně odejde po deseti letech z Arsenalu. Na dnešní tiskové konferenci to prohlásil trenér londýnského klubu Arséne Wenger. Spolu s kapitánem české fotbalové reprezentace skončí také Mathieu Flamini s Mikelem Artetou.

Arteta pokračuje v Arsenalu, smlouvu prodloužil o další rok

Mikel Arteta bude i v nadcházející sezoně bojovat o místo v sestavě Arsenalu. Španělský záložník měl v posledních měsících zdravotní problémy a na přelomu června a července mu vypršela smlouva, s vedením ale nakonec podepsal kontrakt na dalších dvanáct měsíců...

Arsenalu budou další tři měsíce chybět Debuchy a Arteta

Mikel Arteta toho letos příliš nenahrál a na trávníku bude absentovat rovněž v nadcházejících měsících. Záložník Arsenalu v průběhu podzimu laboroval se zraněným lýtkem a vedle toho ho omezoval bolavý kotník, s nímž musel na operaci a mimo hru bude další tři měsíce...

Wilshere bude Arsenalu chybět tři měsíce

Další špatnou zprávu musejí zkousnout fanoušci Arsenalu, kterému do konce roku vypadl ze sestavy Jack Wilshere. Anglický reprezentant se podrobil operaci zraněného kotníku a mimo hru má být tři měsíce...

Agent vylučuje Artetův odchod do Bilbaa

Mikel Arteta se nestane novou posilou bilbajského Athletiku. Spekulace o záložníkově odchodu z Arsenalu, kde mu za rok končí smlouva, do španělské ligy popřel hráčův agent Iňaki Ibáněz. Arteta má za sebou tři sezony v dresu londýnského klubu.

Arteta věří v novou éru Arsenalu

Arsenal sice vypadl z letošního ročníku Ligy mistrů, když nestačil na mnichovský Bayern, ale přesto se jeho fanoušci mohou těšit na zářnou budoucnost. Alespoň k ní vzhlíží záložník Mikel Arteta, podle kterého by se zlomem mohla stát případná výhra v FA Cupu.

Gerrard zažil proti Arsenalu jeden z nejlepších zápasů kariéry

Za jeden z nejlepších výkonů, jaké kdy na hřišti zažil, označil kapitán Liverpoolu Steven Gerrard sobotní vítězství 5:1 nad Arsenalem. Těšilo ho, že soupeře se spoluhráči doslova zničil, což potvrdil i záložník Arsenalu Mikel Arteta, který porážku přirovnal k automobilové nehodě.

Posily přijdou, je si jistý Arteta

Arsenal a přestupové období. Každý půlrok panuje v této souvislosti velký pesimismus, fanoušci Gunners naříkají nad liknavostí vedení či manažera Wengera, jelikož velkých jmen se na Emirates Stadium ne a ne dočkat. Mikel Arteta však věří, že toto léto v Londýně přivítají nové tváře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele