Další články

Mido po čtyřech měsících opouští Ajax

Egyptský útočník Mido po čtyřech měsících odchází z Ajaxu Amsterodam. Podle serveru BBC se sedmadvacetiletý fotbalista dohodl s nizozemským klubem na předčasném ukončení roční smlouvy.

Ajax posiluje útok, přijdou Mido a El Hamdaoui

Hned dvě posily do útoku v nejbližší době představí Ajax. V Nizozemsku se psalo o možných příchodech Mounira El Hamdaouiho a Mida a v obou případech to pro amsterdamský klub vypadá více než nadějně...

Mido hraje za tisíc liber

Egyptský útočník Mido, který včera přišel na hostování do West Hamu, prý kvůli angažmá v anglické lize přistoupil na výrazné snížení platu a s tisícovkou liber týdně bude nejhůře placeným hráčem v anglické Premier League.

Mido nenominován na Pohár FIFA

V egyptské nominaci na Konfederační pohár, který se uskuteční příští měsíc v JAR, se překvapivě neobjevilo jméno hráče anglického Wiganu Mida. "Mido byl vyřazen z taktických důvodů," řekl asistent trenéra Shawki Gharib.

Wigan získal na hostování Mida, na odchodu je naopak Heskey

Mido během své stále ještě poměrně krátké profesionální kariéry oblékne dres dalšího klubu. Egyptský útočník se minimálně pro zbytek letošní sezony loučí s Middlesbrough a do konce sezony bude hostovat v konkurenčním Wiganu...

FA bude šetřit rasistické chování fanoušků Newcastlu

Anglická Fotbalová asociace bude vyšetřovat rasistické urážky fanoušků Newcastlu během utkání na půdě Middlesbrough. Popěvky Toon Army útočily na náboženské vyznání egyptského útočníka domácích Mida.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele