Další články

Za naše hráče nemáme žádné nabídky, zní ze Swansea

Swansea City zažívá skvělé časy a po dobře zvládnuté loňské sezóně, která byla premiérová mezi anglickou elitou, se jí daří i v právě probíhajícím ročníku. Úspěch s sebou ovšem nese i riziko ztrát některých opor, předseda klubu Huw Jenkins ovšem říká, že žádná nabídka zatím nepřišla...

Swansea přišla až na dva měsíce o gólmana Vorma

Loňský nováček anglické Premier League Swansea přišla až na dva měsíce o gólmana Michela Vorma. Devítinásobný nizozemský reprezentant si v sobotním ligovém zápase proti Manchesteru City poranil třísla a čeká ho šesti až osmitýdenní klid.

Nemyslím si, že v létě ze Swansea odejdu, říká Vorm

Swansea City zažívá nadmíru vydařenou premiérovou sezónu v anglické lize a to samé platí i o jeho brankářské jedničce. Michel Vorm je považovaný za jednoho z nejlepších gólmanů ročníku a o jeho služby se zajímá hned několik klubů, sám Vorm ale letní odchod považuje za nepravděpodobný...

Vorm sledoval porod online

Nizozemský náhradní brankář Michel Vorm se stal den před zahajovacím utkáním svého týmu na mistrovství světa proti Dánsku otcem. Díky internetu a mobilnímu telefonu sledoval z Jihoafrické republiky porod svého prvorozeného syna téměř online.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele