Další články

Vepřek litoval, že ve své šanci poslal míč "do kytek"

Olomoučtí sice odehráli s mistrovskou Plzní ve 3. ligovém kole vyrovnané utkání, ale podobně jako v prvním duelu sezony se Slavií doplatili na to, že na rozdíl od soupeře své šance zahazovali. Tu největší neproměnil kapitán Michal Vepřek. Naopak hostující Roman Procházka z podobné akce rozhodl o výhře Viktorie 1:0.

Vepřek bude hostovat v Jihlavě

Vysočinu Jihlava posílí v jarní části první ligy Michal Vepřek ze Sigmy Olomouc. Osmadvacetiletý obránce přišel na půlroční hostování s opcí na přestup. Oba kluby se po dlouhém jednání dohodly na transferu dnes dopoledne krátce před koncem přestupového období v české nejvyšší soutěži.

Jihlavu posílí olomoucký obránce Vepřek

Fotbalisty Jihlavy posílí olomoucký obránce Michal Vepřek, který se už dnes zapojil v novém působišti do přípravy. V pátek odletí s týmem na herní soustředění do Turecka. Kluby se dohodly na jeho půlročním hostování s opcí na přestup, vše ještě zbývá administrativně dořešit.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele