Další články

Špit jako osmnáctý český brankář dosáhl na stou ligovou nulu

Jablonecký brankář Michal Špit jako 18. český gólman dosáhl na 100. nulu v nejvyšších soutěžích a vstoupil tak do Klubu ligových brankářů. Jubilejní čisté konto udržel v dnešním utkání 26. kola první fotbalové ligy, v němž Severočeši zvítězili doma nad Jihlavou 3:0.

Zkušený brankář Špit v Jablonci prodloužil smlouvu na další rok

Zkušený brankář Michal Špit prodloužil o rok smlouvu v Jablonci, kde je nyní vázán do 30. června 2015. Severočeský klub o tom informoval na svém webu. Devětatřicetiletý gólman tak zvýšil šanci na jubilejní 100. vychytanou nulu v první lize.

Špita potěšila výhra nad Spartou a věří, že se dočká sté nuly

Téměř po dvou měsících a teprve podruhé v jarní sezoně se dostal Michal Špit do branky a hned pomohl Jablonci několika výbornými zákroky k výhře 3:1 nad Spartou v úvodním semifinále Poháru České pošty. Výhry nad lídrem ligy si cenil a věřil, že jeho tým za dva týdny v odvetě završí postup do finále.

Brankáře Špita mrzelo, že mu těsně unikla stá nula, už v ni věřil

Jen pár sekund dělilo gólmana jabloneckých fotbalistů Michala Špita v dnešním duelu proti Mladé Boleslavi od sté nuly v nejvyšších soutěžích. Osmatřicetiletý veterán už začínal věřit, že se jubilejního čistého konta a vstupu do Klubu ligových brankářů na pátý pokus konečně dočká...

Špit ve finále poháru opět potvrdil, že je specialista na penalty

Jablonecký brankář Michal Špit znovu potvrdil, že je specialistou na pokutové kopy. V penaltovém rozstřelu v pátečním finále Poháru České pošty proti Mladé Boleslavi proti němu neuspěli dva střelci a severočeští fotbalisté tak mohli slavit zisk vytoužené trofeje.

Nejsympatičtějším brankářem ligy byl zvolen Špit z Jablonce

Nejsympatičtějším brankářem uplynulé sezony první ligy se stal jablonecký Michal Špit. Rozhodla o tom Společnost přátel Vlasty Buriana. Do brankářské síně slávy pak byli přijati Jaroslav Netolička a Martin Vaniak.

Rolko: Mohli jsme vyhrát, ale výkon je před Larnakou příslibem

Mladá Boleslav neměla daleko k tomu, aby hned v úvodu sezony zlomila prokletí s názvem Jablonec a po osmi zápasech svého rivala konečně porazila. Středočeši na hřišti Baumitu prováhali několik nadějných přečíslení, jejich kapitána Adriana Rolka proto mrzelo, že si domů vezou jen bod. Výkon týmu je ale podle něj příslibem před čtvrteční odvetou Evropské ligy...

Zraněný brankář Špit může Jablonci chybět až tři měsíce

Až tři měsíce může chybět jabloneckým fotbalistům jejich brankářská jednička Michal Špit. Třiatřicetiletý gólman si v nedělním ligovém duelu proti Olomouci, v němž Severočeši vyhráli 1:0, přivodil frakturu záprstní kůstky na levé ruce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele