Michal Papadopulos Články

Soči skončilo v druhé lize, Papadopulos půjde do první

Fotbalisté Žemčužiny Soči, za které hráli i český brankář Marek Čech a útočník Michal Papadopulos, nedokončí z ekonomických důvodů druhou ruskou ligu. Papadopulose to paradoxně vynese o soutěž výš, podle Viktora Koláře ze společnosti Sport Invest by měl v nejbližších dnech podepsat čtyřletou smlouvu s prvoligovým Rostovem.

Papadopulos je po trápení v Heerenveenu rád za šanci v Soči

Jako vysvobození vnímá útočník Michal Papadopulos změnu svojí adresy z nizozemského Heerenveenu na druholigové ruské Soči. Papadopulos si Heerenveen sice oblíbil, ale po sporech s trenérem Ronem Jansem prý vytušil, že jsou jeho šance mizivé. Proto vzal zavděk nabídkou ze Soči, s nímž bude útočit na postup mezi ruskou elitu.

Papadopulos jde do Soči, bude hrát druhou ruskou ligu

Útočník Michal Papadopulos opouští nizozemský Heerenveen a přestoupil do druholigového ruského Soči, kde podepsal smlouvu na tři a půl roku. V novém angažmá se stane spoluhráčem brankáře Marka Čecha. ČTK o tom dnes informoval Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest, která Papadopulose zastupuje.

Slávisté nabírají sílu v Krkonoších a vyhlížejí posily do útoku

Usilovným čtyřfázovým tréninkem se snaží v těchto dnech fotbalisté pražské Slavie nabrat na kondičním soustředění v Peci pod Sněžkou sílu na jarní boje o udržení. Trenér čtrnáctého celku první ligy Michal Petrouš má v Krkonoších k dispozici 26 hráčů včetně nové tváře útočníka Zbyňka Pospěcha.

Žilina láká na Ligu mistrů českého útočníka Papadopulose

Českého útočníka Michala Papadopulose se snaží získat Žilina, přemožitel pražské Sparty v boji o Ligu mistrů. Právě možnost zahrát si poprvé v základní části prestižní soutěže pětadvacetiletého hráče nizozemského Heerenveenu láká.

Papadopulos si oddechl, koleno vážně poraněné nemá

Michalu Papadopulosovi z Heerenveenu zatrnulo, když musel v sobotním duelu nizozemské ligy s Tilburgem s pochroumaným kolenem už po půl hodině střídat. Český útočník měl strach z vážného poranění zkříženého vazu, což by mohlo znamenat i půlroční pauzu, ale dnešní vyšetření magnetickou rezonancí jej uklidnilo.

Papadopulos: Zažívám nejlepší období, ale nemusí trvat věčně

Střelecké výkony útočníka Michala Papdopulose jsou novou senzací v nizozemské lize. Čtyřiadvacetiletý reprezentant na sebe v Heerenveenu upoutal pozornost skvělou aktuální formou a v neděli proti Utrechtu se už ve třetím zápase za sebou blýskl dvěma přesnými trefami. Sám však euforii mírní, z vlastní zkušenosti dobře ví, že může přijít i horší období.

Papadopulos dostal tři pozvánky, každou od jiného trenéra

Třikrát za posledních 15 měsíců byl útočník Michal Papadopulos povolán do reprezentace a pokaždé paradoxně obdržel "povolávací rozkaz" od jiného trenéra. V přípravných zápasech jej loni v srpnu v Anglii nejprve na jedinou minutu vyzkoušel Petr Rada, v červnu od Františka Straky proti Maltě šanci nedostal.

Do reprezentace byl dodatečně povolán útočník Papadopulos

Trenér fotbalové reprezentace Ivan Hašek povolal na dva nadcházející kvalifikační zápasy s Polskem a Severním Irskem dodatečně útočníka Michala Papadopulose z nizozemského Heerenveenu. O nominaci informoval ČTK mluvčí reprezentace Petr Svěcený. Papadopulos už absolvoval dnešní odpolední trénink v Kunicích.

Kulič přestoupil do Mladé Boleslavi, odkud odchází Papadopulos

Marek Kulič přestoupil z pražské Sparty do Mladé Boleslavi, kde podepsal dvouletý kontrakt. Středočeši však přijdou o svého nejlepšího střelce z uplynulé sezony Michala Papadopulose, který dnes úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku v Heerenveenu a dolaďuje s vedením nizozemského klubu poslední detaily smlouvy.

Papadopulos možná odejde do Heerenveenu

Fotbalový útočník Michal Papadopulos po roce stráveném v Mladé Boleslavi zřejmě znovu změní dres a odejde na další zahraniční angažmá do Heerenveenu. Úřadující vítězové Nizozemského poháru projevují o autora deseti letošních prvoligových tref eminentní zájem.

Papadopulos: Čekal jsem, že to bude lepší

Útočník Michal Papadopulos sice na podzim nastřílel v Gambrinus lize slušných pět branek, spokojen se svými výkony ale zase tak moc není. Angažmá v Mladé Boleslavi si i tak nadmíru vychvaluje a rád by se s ní probojoval do evropských pohárů.

Michal Papadopulos: Návrat ztraceného muže

Ještě před několika lety byl považován za jednoho z nejtalentovanějších útočníků. Fotbalovými experty mu byla přisuzována skvělá budoucnost. Z ostravského Baníku si ho vytáhnul dokonce slavný londýnský Arsenal. Jeho kariéra začala prudce stoupat a většině mladých hráčů by se z toho zamotala hlava. Po několika tvrdých pádech je tu Michal Papadopulos zpět.

05.01.2009 Životopisy 55 komentářů
Zaujalo nás

Kanonýři litovali svých selhání v souboji o první místo

Obávaní kanonýři Mladé Boleslavi i Slavie Michal Papadopulos a Tomáš Necid měli v dnešním vzájemném souboji několik šancí podzimní šlágr fotbalové ligy rozhodnout. Oba hráče mrzelo, že pokaždé selhali a v přímém duelu o první místo v tabulce nic nezměnili na bezbrankovém výsledku.

Papadopulos nejspíš trest nedostane

Vedení Kladna se po opětovném prostudování záznamu z nedělního utkání 7. ligového kola v Mladé Boleslavi rozhodlo obrátit na disciplinární komisi svazu, aby prošetřila zákroky domácího útočníka Michala Papadopulose. V souboji s ním utrpěli zranění obránci Patrik Gross a Pavel Bartoš, který stále zůstává v nemocnici.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele