Další články

Kapitán Ordoš po návratu Olomouce do ligy cítil satisfakci

Kapitán Olomouce Michal Ordoš neskrýval, že po dnešním návratu Sigmy do první ligy prožívá velkou satisfakci za to, čím si klub prošel. Loňský sestup z nejvyšší soutěže ho hodně štval a je rád, že jej nyní postupem zpět mezi elitu se spoluhráči odčinili. Věří, že tradiční moravský klub zůstane v první lize nejméně dalších třicet let.

Ordoš své góly neřeší, je rád, že se Olomouci opět daří

Olomoucký Michal Ordoš příliš neřešil, že se proti Bohemians 1905 dočkal své první branky v sezoně. Pro třicetiletého ofenzivního záložníka bylo důležitější, že Sigma v 9. kole první ligy vyhrála v Praze 2:0 a potvrdila minulé domácí vítězství 4:3 s Jihlavou.

Olomoucký útočník Ordoš je po operaci achilovek

Olomoucký útočník Michal Ordoš se v závěru sezony na hřišti už neobjeví. Se čtrnácti góly druhý nejlepší střelec nejvyšší soutěže se v minulých dnech podrobil operaci zraněných achilovek a čeká ho zhruba měsíční odpočinek.

Zlámal označil střelu Krejčího za gól roku

Za branku roku označil brankář Sigmy Olomouc Zdeněk Zlámal střelu sparťana Ladislava Krejčího, po které pražský tým otevřel v dnešním zápase 22. kola první ligy na Hané skóre a nakročil k jasnému vítězství 3:0.

Olomouc prodloužila smlouvu s Ordošem do konce roku 2014

Druhý nejlepší střelec podzimní části první ligy Michal Ordoš prodloužil smlouvu se Sigmou Olomouc do 31. prosince 2014. Hanácký klub o podpisu informoval na svém webu.

Ordoš: Domácí prostředí ten zážitek umocní

První nominace do reprezentace a hned zápas v domácím prostředí v Olomouci. Michal Ordoš je na středeční duel se Slovenskem natěšený o to víc, že stadion Sigmy důvěrně zná ze svého ligového působení. V hledišti bude mít podporu 140 známých a doufá, že se v kabině nebude muset stěhovat.

Nejlepší ligový střelec Ordoš pozvánku neočekával

I když je nejlepším střelcem první ligy, s pozvánkou do národního týmu na zápas proti Slovensku Michal Ordoš nepočítal. Devětadvacetiletý útočník Olomouce teď věří, že by do utkání, které se příští týden hraje na stadionu Sigmy, mohl zasáhnout.

Ordoš: Z gólů na Spartě mám radost, ale můj výkon nebyl optimální

Dvěma trefami zařídil velký obrat v duelu na hřišti pražské Sparty a dotáhl se do čela tabulky kanonýrů, přesto nebyl ofenzivní tahoun olomouckých fotbalistů Michal Ordoš ze svého výkonu na Letné nadšený. Sám se pokáral s tím, že mohl hrát lépe. Ze všeho nejvíc jej těšila výhra a to, že se Sigma přiblížila na dva body na čelo tabulky.

Olomoucký Ordoš věří, že potřetí už pohárové finále vyhraje

Třetí finále Poháru České pošty čeká ve středu na útočníka Sigmy Olomouc Michala Ordoše. Při předchozích dvou účastech však vždy odcházel jako poražený. Nyní věří, že se proti Spartě potvrdí pořekadlo: Do třetice všeho dobrého.

Olomouc začala přípravu i s Podaným, v úterý se má připojit Ordoš

Jediná nová posila Jakub Podaný ze Sparty, který přišel jako první část kompenzace za trenéra Václava Jílka, se objevil na dnešním úvodním novoročním tréninku fotbalistů Olomouce. Už v úterý by se však do přípravy měl zapojit i útočník Michal Ordoš, vracející se z hostování v rakouském Kapfenbergu.

Ordoš odchází z Olomouce do Kapfenbergu

Útočník Michal Ordoš odchází z Olomouce do Kapfenbergu. Osmadvacetiletý nejlepší střelec předminulé prvoligové sezony bude v rakouském klubu rok hostovat, jeho nový zaměstnavatel má navíc dojednánu opci na případný pozdější přestup.

Ordoš má cenu pro nejlepšího kanonýra a doufá v rychlý návrat

Útočník Michal Ordoš dnes převzal trofej pro krále střelců minulého ročníku Gambrinus ligy, která mu bude připomínat nejlepší období jeho kariéry. Nyní se totiž kanonýr olomoucké Sigmy odráží od pomyslného dna, protože se stále zotavuje z vleklého zranění břišního svalu a v novém ročníku ligy ještě nenastoupil.

Ordoš vyhrál krále střelců, Drobisz na něj sázel už před sezonou

Doslova v cílové rovince vyhrál olomoucký útočník Michal Ordoš dostih prvoligových kanonýrů. Dvěma góly v závěrečném utkání proti střížkovským Bohemians předstihl Marka Kuliče i Davida Lafatu a dvanáct branek mu vyneslo korunu krále ligových střelců.

Když to jde, tak to jde, liboval si olomoucký střelec Ordoš

Mimořádně trpký konec neporazitelnosti zažili fotbalisté Teplic, kteří v Olomouci inkasovali šest gólů. Ofenzivní lavina Sigmy v lize momentálně ničí všechno, co jí přijde do cesty. Posledních pět utkání vyhrál tým trenéra Zdeňka Psotky s oslnivým skóre 19:3.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele