Rabušic chce v jednadvacítce zapomenout na brněnský kolaps

Dodatečná pozvánka do reprezentace do 21 let vyléčila útočníka Michaela Rabušice z pocitů hlubokého zklamání, které prožíval po sestupu Zbrojovky Brno do druhé ligy. Rabušic se místo úvah nad svojí budoucností teď může těšit na to, že se podívá na mistrovství Evropy do Dánska, kam se dostal na úkor zraněného jabloneckého forvarda Jana Vošahlíka.

Na ME jednadvacítek nepojede zraněný Šmejkal, nahradí jej Rabušic

Z nominace jednadvacítky před červnovým mistrovstvím Evropy v Dánsku vypadl zraněný ostravský univerzál Zdeněk Šmejkal. V širší nominaci jej nahradil útočník Michael Rabušic z Brna. ČTK to řekl vedoucí českého týmu Ivo Sekerka.

Rabušic čekal na ligovou branku rok

Bez jednoho dne přesně rok čekal brněnský útočník Michael Rabušic na svůj další ligový gól. Naposledy se zapsal do listiny střelců loni 1. května v Brně shodou okolností rovněž v zápase proti Viktorii Plzeň. Jeho střelecký účet se tehdy zastavil na devíti brankách, desáté se dočkal až dnes, kdy vyrovnávací trefou na 1:1 obral o body vedoucí tým tabulky.

Kroměříž porazila Brno i podruhé a je v semifinále poháru

Do role hrdinů se vžili fotbalisté pátého týmu MSFL Hanácké Slavie Kroměříž po dnešním postupu do semifinále Ondrášovka Cupu. Úspěch slavila bojovnost i větší herní nasazení hráčů, kteří se rozhodně nemohou srovnávat se statutem profesionálů. Všichni buď studují, nebo chodí do zaměstnání a fotbalu se věnují ve volném čase.

Rabušic bude po operaci kolena měsíc odpočívat

Zhruba měsíc si od fotbalu odpočine útočník prvoligové Zbrojovky Brno Michael Rabušic. Jednadvacetiletý hráč se podrobil artroskopické operaci menisku. Se zraněným kolenem Rabušic laboroval už tři týdny a poslední zápasy odehrál jen díky injekcím utišujícím bolest.

Brno nevídaně ožilo a jeho forma straší soupeře

Po matném podzimu Brna je na jaře všechno úplně jinak. Beránkova parta se na jaře rozjela k obdivuhodným výkonům a po perfektním startu se nenápadně prolplížila až na sedmou příčku v tabulce, jen bod za pražskou Slavii.

Sedm bodů z úvodu jsme nečekali, přiznal brněnský Rabušic

Vynikající vstup do nové sezony zažívá Brno. Moravané mají díky dnešní výhře 1:0 v Liberci po třech kolech sedm bodů a o skóre momentálně vedou neúplnou tabulku. Dva ze tří brněnských gólů zaznamenal mladý útočník Michael Rabušic, který před týdnem pomohl sestřelit mistrovskou Slavii a nyní zajistil svého týmu vítězství ze stadionu pod Ještěděm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele