Rabušic v Itálii znovu mění dres, bude hostovat v Crotone

Český útočník Michael Rabušic stráví jarní část sezony v Crotone. Poslední tým druhé italské ligy ho získal na půlroční hostování z Hellasu Verona. Informuje o tom agentura Sport Invest International, která hráče zastupuje. Člen širšího kádru reprezentace už na podzim hostoval v jiném druholigovém celku Perugii.

Útočník Rabušic odchází z Verony na hostování do Perugie

Michael Rabušic odchází z Hellasu Verona na roční hostování s opcí do druholigové Perugie. Informovaly o tom internetové stránky italského klubu, útočníkův přesun na svém facebooku potvrdila také agentura Sport Invest Group, která hráče zastupuje.

Rabušic definitivně patří Hellasu, přestup z Liberce byl potvrzen

Přestup reprezentanta Michaela Rabušice z Liberce do Hellasu Verona byl po čtrnácti dnech definitivně zpečetěn. Čtyřiadvacetiletý útočník podepsal v Itálii smlouvu na 3,5 roku. Informuje o tom na svém facebooku agentura Sport Invest Group, jež hráče zastupuje.

Rabušic odchází do Hellasu, přestup má být potvrzen v pondělí

Český reprezentant Michael Rabušic odchází z Liberce do týmu nováčka italské ligy Hellasu Verona, kde by měl podepsat smlouvu na 3,5 roku. Aktuálně osmý tým Serie A o tom informoval na svém webu, přestože se Veroně nepodařilo transfer zaregistrovat před koncem přestupního období kvůli technickým problémům.

Rabušic zahodil šance a vzal prohru s Freiburgem na sebe

Liberecký útočník Michael Rabušic vzal dnešní porážku 1:2 v 5. kole Evropské ligy s fotbalisty Freiburgu na sebe. Hodně si po zápase vyčítal, že za stavu 0:1 neproměnil na startu druhého poločasu dvě velké šance na vyrovnání. Slovan nakonec prohrál 1:2 a výrazně si zkomplikoval naděje na účast v jarní fázi soutěže.

Reprezentační útočník Rabušic podepsal novou smlouvu v Liberci

Útočník Michael Rabušic prodloužil smlouvu v Liberci. Člen širšího kádru reprezentace se s klubem dohodl na novém kontraktu s platností do června roku 2016. Dnes o tom informovaly internetové stránky Slovanu, kde Rabušic působí třetím rokem.

Rabušic chce chytnout šanci za pačesy, těšil se i na Vydru

Přestože se útočník Michael Rabušic v posledních měsících dostal v Liberci do skvělé střelecké formy, nad pozvánkou do reprezentace nepřemýšlel. Premiérová nominace do národního týmu před přípravným duelem v Maďarsku mu ale udělala velkou radost a věří, že nebude jediná.

První půli si asi budeme muset dávat před zápasem, řekl Rabušic

Liberecký útočník Michael Rabušic v úvodním utkání 3. předkola Evropské ligy s FC Curych znovu ukázal, že v posledních měsících prožívá povedené střelecké období. Kanonýr Slovanu byl hlavní postavou vítězného obratu na 2:1, když byl nejprve u vlastního gólu soupeře a pak sám otočil skóre.

Pospěch, Wágner a Rabušic se ucházejí o hráče měsíce července

Nejlepším hráčem měsíce července v první fotbalové lize se stane Zbyněk Pospěch z pražské Dukly, plzeňský Tomáš Wágner nebo Michael Rabušic z Liberce. Trio útočníků se objevilo v nominaci Ligové fotbalové asociace, která anketu od minulé sezony vyhlašuje.

Plzeň usiluje o Hořavu a údajně i o Rabušice

Viktoria Plzeň se před startem nové sezony poohlíží po posilách. Úřadující ligoví mistři potvrdili, že usilují o olomouckého záložníka Tomáše Hořavu a jednají s hanáckým klubem o jeho příchodu.

Hráčem měsíce května se stane Mičola, Néstor nebo Rabušic

Nejlepším hráčem Gambrinus ligy za květen se stane Tomáš Mičola ze Slavie, Španěl Néstor Albiach z dalšího pražského celku Dukly nebo liberecký Michael Rabušic. Nominaci posledního dílu ankety v této sezoně dnes zveřejnila Ligová fotbalová asociace (LFA).

Rabušic zažívá střelecké probuzení, Spartě dal gól poprvé

Téměř celou sezonu prožíval střelecké trápení, v závěru ligové soutěže ale liberecký Michael Rabušic výrazně procitl. Za poslední tři kola si připsal pět branek, tou poslední nasměroval Slovan k dnešní výhře 2:0 nad pražskou Spartou. Trefy si cenil o to víc, že byla jeho premiérovou proti letenskému klubu.

Liberci bude v úvodu sezony chybět Rabušic, musí na operaci

Liberci bude v úvodu sezony scházet ofenzivní opora Michael Rabušic. Dvaadvacetiletý útočník musí podstoupit chirurgický zákrok na poraněné achilovce.

Rabušic uznal, že mu pomohlo štěstí

Liberecký hrdina Michael Rabušic, který Slovanu zachránil dvěma góly ligové vítězství nad Slováckem, uznal, že jeho rozhodující branka v nastaveném čase byla i dílem štěstí. Po zaváhání domácí obrany vyhrál Slovan v Uherském Hradišti 2:1 a dál z druhého místa tabulky stíhá vedoucí Spartu.

Liberec začal s posilováním, z Brna přicházejí Rabušic a Šural

Fotbalisté Michael Rabušic a Josef Šural přestupují z Brna do Liberce. ČTK to řekl hráčský agent David Nehoda, severočeský klub informaci vzápětí potvrdil na svém webu. Oba fotbalisté podepsali na severu Čech tříletou smlouvu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele