Další články

Camoranesi se vrací do Argentiny, bude hrát za Lanús

Mistr světa z roku 2006 Mauro Camoranesi se po třinácti letech vrací do rodné Argentiny a bude hrát za tým Lanús. Bývalý italský reprezentant, jenž má dvojí občanství, byl v minulém týdnu propuštěn po půlroce ze služeb bundesligového Stuttgartu.

Camoranesi je volným hráčem, byla mu rozvázána smlouva

Mauro Camoranesi se po sportovní stránce už nebude trápit ve Stuttgartu. 34letý záložník přišel do VfB před začátkem letošní sezony z Juventusu a v německém klubu se mu nedařilo, což dnes vyústilo z předčasné rozvázání smlouvy...

Camoranesi může odejít. Ne však zadarmo

Mauro Camoranesi může po pouhém půl roce opustit Stuttgart. Sportovní ředitel VfB Fredi Bobic potvrdil, že zkušenému záložníkovi nebude bránit v zimním odchodu. Camoranesiho ale nepustí zadarmo.

Camoranesi si plácl se Stuttgartem

Jak se očekávalo, tak se i stalo. Mauro Camoranesi dnes zkompletoval svůj přestup z Juventusu Turín, jeho novým působištěm se stává německý Stuttgart. Třiatřicetiletý záložník podepsal smlouvu na jeden rok s možností jejího prodloužení. Bližší informace o přestupu zveřejněny nebyly, ale mluví se o dvou milionech eur.

Camoranesi má jasno: Juventus, nebo Liga mistrů

Mauro Camoranesi má v Juventusu smlouvu do příštího léta a vedení Staré dámy dalo najevo, že ji nehodlá prodloužit. Zkušený záložník bude v létě na prodej, to ale neznamená, že odejde. Camoranesi z Juventusu neutíká, šel by jen do klubu, který hraje Ligu mistrů.

Naštvaný Camoranesi může přijít o zbytek sezony

Hodně naštvaný na lékařský tým Juventusu je Mauro Camoranesi. Italský reprezentační záložník si v sobotu během duelu v Bari natrhl stehenní sval a i díky chybě lékařů nyní může přijít o zbytek letošní sezony...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele