Další články

Svaz znovu odložil rozhodnutí v kauze Pejič

Českomoravský fotbalový svaz podruhé odložil rozhodnutí v kauze brněnského hráče Matijase Pejiče, který v úvodním jarním ligovém utkání na hřišti Slavie Praha možná nastoupil s neplatnou registrací. ČMFS dnes oznámil, že kvůli dalšímu zkoumání definitivně rozhodne na začátku příštího týdne.

Svaz rozhodne v kauze Pejiče ve středu

Fotbalový svaz rozhodne o možných trestech v kauze údajného neoprávněného startu brněnského hráče Matijase Pejiče v utkání proti Slavii Praha až ve středu. Pokud by se prokázalo, že fotbalista nastoupil v Edenu s neplatným registračním průkazem, hrozila Brnu z utkání, které skončilo remízou 1:1, kontumační porážka 0:3.

Brnu hrozí kontumace kvůli neplatné registraci Pejiče

Fotbalistům Brna hrozí kontumace utkání na Slavii (1:1), pokud se prokáže, že jejich hráč Matijas Pejič nastoupil na neplatný registrační průkaz. Šéf první ligy Ivo Lubas nyní zjišťuje okolnosti celého případu a v pondělí by měl rozhodnout, zda Brno dostane nějaký trest. Brňané ale pochybení odmítají, hráč prý měl potřebný doklad v pořádku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele