Potřebuji lépe poznat spoluhráče, ví Flamini

Mathieu Flamini v létě vyměnil londýnský Arsenal za milánské AC a na San Siru se mu zatím nedaří tak, jako na Emirates Stadium. Francouzský záložník nemá jisté místo v sestavě trenéra Carla Ancelottiho, v žádném případě ale nehází flintu do žita...

Flamini svého rozhodnutí nelituje

Mathieu Flamini ještě před koncem minulé sezóny oznámil, že odejde z Arsenalu a jako volný hráč zamíří do AC Milán. A přestože to znamená, že si letos nezahraje Ligu mistrů, svého stěhování nelituje.

Arsenal mi nedal na výběr, tvrdí Flamini

Mathieu Flamini prohlásil, že mu Arsenal nedal jinou možnost, než aby odešel, a je plně přesvědčen, že přestup do AC Milán byl tím správným krokem.

Vieira je zraněný, Domenech povolal Flaminiho

Velkou ztrátu možná utrpí před Eurem francouzská záloha. Patrick Vieira stále laboruje s poraněným stehenním svalem a není jisté, jestli šampionát stihne. Trenér Raymond Domenech povolal pro všechny případy Mathieu Flaminiho.

Flamini: Kvůli penězům jsem neodešel

Francouzský záložník Mathieu Flamini, který se s Arsenalem nerozešel zrovna v dobrém, se v exkluzivním rozhovoru pro britský deník The Sun vyjádřil jak k verbálním atakům Arséna Wengera, tak k důvodům proč kývl na nabídku AC Milán.

Pro Wengera je klub na prvním místě

Francouzský lodivod Arsenalu Arséne Wenger varoval některé hráče, kteří si svou budoucnost u Gunners rozmýšlejí, aby v první řadě mysleli na to, co je dobré pro klub.

Flamini odchází z Arsenalu do AC Milán

Závěrečné kolo letošního ročníku Premier League bude pro Mathieu Flaminiho poslední v roli hráče Arsenalu. Francouzský záložník dnes úspěšně absolvoval lékařskou prohlídku v AC Milán a s italským velkoklubem podepsal čtyřletou smlouvu...

Flamini podepsal smlouvu s AC Milán

Podle Sky Sport Italia získali Rossoneri svou první posilu pro příští ročník. Na San Siru by měl od příští sezóny působit francouzský středopolař Mathieu Flamini, který se s týmem Carla Ancelottiho dohodnul na čtyřleté smlouvě.

Wenger přitlačil Flaminiho ke zdi

Arséne Wenger stanovil deadline pro Mathieu Flaminiho. Francouzský záložník, který stále otálí s podpisem nové smlouvy, dostal nabídku a Wenger mu dává do konce dubna jasné ultimátum. Buď ber, nebo nech být.

Flaminiho prý získá Milán. Přeplatil Juventus

Záložník Arsenalu Mathieu Flamini bude hrát od příští sezóny za AC Milán, tvrdí to aspoň Gazzetta dello Sport. Podle ní se čtyřiadvacetiletý Francouz rozhodl pro AC, jelikož mu nabídl vyšší plat než Juventus, další zájemce.

Hlavní je udržet současné opory, hlásí Wenger

Arsenal ani letos v létě nejspíš moc utrácet nebude. Manažer Arsene Wenger oznámil, že jeho prioritou je udržet současné hráče, ne nakupovat nové. Wenger tak hodlá především podepsat nové smlouvy s Cescem Fabregasem, Mathieu Flaminim a Alexandrem Hlebem.

Juventus zvažuje nabídku pro Flaminiho

Juventus Turín se stále nevzdal naděje, že v jeho týmu bude v příští sezóně působit Mathieu Flamini. O francouzského záložníka Arsenalu, kterému v létě skončí smlouva, má "Stará Dáma" zájem delší dobu.

Wenger: Jednání s Flaminim jdou dobře, o Gilbertovi až po sezoně

Arsenal je stále ve hře o dvě prestižní trofeje, jeho manažer Arsene Wenger má ovšem i jiné starosti. Patří k nim i prodlužování kontraktů a to se týká především dvou středopolařů, jimiž jsou Mathieu Flamini a Gilberto Silva...

Záložníci Arsenalu do Itálie namířeno nemají

Alexander Hleb prožívá skvělou sezonu a není proto divu, že se o něho zajímají ty nejlepší kluby z celé Evropy. Nedávno se mluvilo o Barceloně, nyní na veřejnost prosákly zvěsti o zájmu milánského Interu. Běloruský záložník se však temito informacemi nehodlá zaobírat a i nadále hodlá zůstat v Arsenalu. Na Apeninský poloostrov pak nemá namířeno ani Mathieu Flamini...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele