Další články

Příbram zahájila přípravu i s hosty Štípkem a Končalem z Plzně

Fotbalisté Příbrami dnes zahájili přípravu na novou sezonu, ve které se budou snažit navázat na páté místo z posledního ročníku. Trenér Pavel Tobiáš na úvodním tréninku přivítal i Davida Štípka s Matějem Končalem, kteří přicházejí na hostování z Plzně. Nechyběl ani Roman Bednář, který na jaře v Příbrami hostoval ze Sparty, kde mu skončila smlouva.

Plzeň prodloužila s Holendou a tři mladíky poslala na hostování

Plzeň prodloužila smlouvu s útočníkem Janem Holendou do konce této sezony. Lídr první ligy také poslal tři své mladíky na hostování. Martin Chrien stráví jaro v Českých Budějovicích, Matěj Končal bude rok působit v Mladé Boleslavi a juniora Daniela Černého si na půl roku vypůjčil druholigový Žižkov.

Končal měl po premiérovém gólu radost, že by proskočil i zdí

Premiérový gól v první lize vzbudil v plzeňském odchovanci Matějovi Končalovi takové emoce, že svou oslavou gólu vylekal i vlastní spoluhráče. Ti se po jeho oslavném skoku strachovali o Končalovo zdraví. Končal pečetil tříbrankovou výhru nad Teplicemi

Plzeňskou Viktorii posílil zkušený záložník Koukal

Plzeň získala na hostování do konce sezony z Příbrami zkušeného záložníka Zdeňka Koukala. Poprvé nastoupit může už dnes proti Olomouci, je mezi náhradníky. Jeho příchod naopak umožnil odchod na hostování mladému odchovanci Matěji Končalovi, který bude hrát FNL za Varnsdorf.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele