Další články

Greenwood byl zproštěn obvinění z pokusu o znásilnění

Mason Greenwood z Manchesteru United byl zproštěn obžaloby z pokusu o znásilnění a jeho stíhání bylo zastaveno. Podle Britské královské prokuratury (CPS) stáhli klíčoví svědkové obvinění a zároveň se objevily nové informace, které minimalizují šance na jeho odsouzení. Informovala o tom britská média.

Ze znásilnění obžalovaný Greenwood byl propuštěn na kauci

Útočník Manchesteru United Mason Greenwood, který byl obžalován z pokusu o znásilnění, byl propuštěn z vazby na kauci. Před soudem se jednadvacetiletý anglický fotbalista objeví 21. listopadu.

Greenwood byl obžalován z pokusu o znásilnění

Mason Greenwood z Manchesteru United byl obžalován z pokusu o znásilnění, z nátlakového chování a napadení v souvislosti s podezřením z útoku na přítelkyni. Jednadvacetiletý útočník byl dnes také zatčen za porušení podmínek kauce. Před soud v Manchesteru má předstoupit v pondělí.

Greenwood zůstává ve vazbě, nově je podezřelý i z vyhrožování smrtí

Útočník Mason Greenwood z Manchesteru United zůstává ve vazbě. Dvacetiletý anglický fotbalista, který byl zadržen kvůli podezření ze sexuálního násilí, je nově podezřelý také z vyhrožování zabitím.

Greenwood je vyšetřován pro napadení přítelkyně, United ho vyřadili z kádru

Na pořádný průšvih si zadělal Mason Greenwood. V neděli se totiž na sociálních sítích objevily fotografie, videa a audionahrávka od jeho expřítelkyně dokumentující, jak ji dvacetiletý útočník napadl. Manchester United na dění zareagoval jeho vyřazením z kádru.

Čaroděj Mendy a vymetené šibenice v Leicesteru: 8. kolo Premier League v kostce

Nehrát dobře, a přesto vyhrát, se mezi anglickou elitou povede jen výjimečně. V 8. kole si tento kousek odškrtla vedoucí Chelsea, kterou v Brentfordu spasil fenomenální výkon brankáře Édouarda Mendyho a utažený volej obránce Bena Chilwella. Nadále proto drží jednobodový náskok před Liverpoolem.

Greenwood kvůli zranění vypadl z anglické nominace na Euro

Útočník Mason Greenwood těsně před dnešní uzávěrkou nominací na mistrovství Evropy vypadl z anglické reprezentace. Devatenáctiletý fotbalista Manchesteru United dal přednost doléčení zranění.

Ve stínu Superligy: 32. kolo Premier League v kostce

Tohle bylo dost možná nejméně záživné, nejméně zábavné a nejméně důležité kolo v historii Premier League. Zaprvé se kvůli semifinále FA Cupu rozplizlo do šesti dnů, a postrádalo tak svůj obvyklý náboj a drajv. No a zadruhé - a v první řadě - bylo zcela zastíněno pokusem o vraždu. Superliga naštěstí svůj zločin nedotáhla do konce a náš milovaný sport dýchá dál.

Manchester United si pojistil talentovaného Greenwooda

Mason Greenwood spojil i svoji další budoucnost s Manchesterem United. Devatenáctiletý křídelník se svým mateřským klubem prodloužil smlouvu do roku 2025...

Foden a Greenwood prý porušili pravidla

Trenér anglické reprezentace Gareth Southgate vyřadil Phila Fodena a Masona Greenwooda kvůli porušení koronavirových opatření z týmu před úterním zápasem Ligy národů s Dánskem. Oba mladíci, kteří v sobotu na Islandu debutovali v národním týmu, v rozporu s pravidly narušili uzavřenou "bublinu" výpravy a bavili se v dámské společnosti.

Manchester United prodloužil kontrakt s Greenwoodem

Mason Greenwood se ve svých osmnácti letech prosazuje do sestavy Manchesteru United, za což se mu nyní dostalo odměny. Mladý útočník prodloužil smlouvu do roku 2023. Součástí dohody je roční opce...

Mladý Greenwood se gólem zapsal do historie Manchesteru

Sedmnáctiletý Mason Greenwood, který rozhodl jediným gólem o vítězství Manchesteru United nad Astanou v 1. kole Evropské ligy, se stal nejmladším střelcem slavného anglického klubu v historii evropských pohárů. Podle kouče Oleho Gunnara Solskjaera talentovaný útočník ukázal, že vedení udělalo dobře, když vsadilo na Greenwooda a nechalo odejít Romelua Lukakua a Alexise Sáncheze.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele