Martin Lukeš Články

Další články

Lukeš ukončil smlouvu s Ostravou a je volný

Martin Lukeš je volný. Pětatřicetiletý záložník se s Ostravou dohodl na ukončení smlouvy a je k dispozici jiným zájemcům. Baník o tom informoval na svém webu.

Fanoušci Baníku kvůli Lukešovi vyhlásili válku vlastnímu vedení

Způsobem, jakým se v zimě zbavilo služebně nejstaršího hráče Martina Lukeše, proti sobě vedení Baníku Ostrava poštvalo vlastní fanoušky. Skalní a radikální část příznivců čtrnáctého celku podzimní části ligy na dnešním setkání s představiteli klubu oznámila, že za takových okolností je jakákoliv součinnost s Baníkem nemožná.

Baník zúžil kádr, Komňacký už nechce Lukeše, Krauta ani Droppu

Baník Ostrava zúžil před odletem na soustředění do Turecka kádr o Martina Lukeše, Dominika Krauta a Lukáše Droppu. S trojicí fotbalistů, kteří mají platné smlouvy, vedení klubu dále nepočítá a mohou si hledat nové angažmá.

Zkušený záložník Lukeš prodloužil o rok smlouvu s Ostravou

Zkušený fotbalista Martin Lukeš prodloužil kontrakt s Baníkem Ostravou o další rok. Čtyřiatřicetiletý záložník je nyní ve čtrnáctém celku uplynulé sezony první ligy smluvně vázán do 30. června 2014.

Nesmíme myslet na pohárové příčky, varuje Blažek

Nováček z Jihlavy zažívá nadmíru povedený vstup do sezóny, jako jediný zatím nepoznal pachuť porážky a po včerejší výhře nad Baníkem Ostrava okupuje páté místo. Zkušený brankář Jaromír Blažek ale brzdí euforii, jeho mužstvo se podle něj musí nadále soustředit na boj o záchranu.

Lukeš a Kukec pokračují v Ostravě

Martin Lukeš s Davorem Kukecem budou hrát v Ostravě i další sezonu. Vedení Baníku s dvojicí klíčových hráčů prvoligového jara podepsalo nové roční smlouvy s opcí.

Takovou úlevu jsem ještě nezažil, přiznal ostravský Lukeš

Stoprocentní to ještě není, ale Baník Ostrava bude s největší pravděpodobností i v příští sezoně účinkovat mezi českou elitou. Po vítězství 3:0 nad Slavií a remíze Bohemians 1905 s Teplicemi by ho mohl do druhé ligy odsunout jen zázrak, protože má o patnáct gólů lepší skóre než Klokani.

Bylo to doslova vydřené, uvedl ostravský střelec Frejlach

Po slavičínské blamáži se v kabině ostravských fotbalistů rozlila částečná úleva. Baník po pěti prohrách v lize i ostudném vyřazení na půdě třetiligového celku v domácím poháru opět zabral a vylepšil si náladu vydřeným vítězstvím 1:0 nad Hradcem Králové.

Lukeš: Baník hraje o záchranu, něco se musí dít

Ani návrat uzdraveného dirigenta hry Martina Lukeše nepomohl fotbalistům Baníku Ostrava vybřednout z výsledkové mizérie. Slezané prohráli v dnešní ligové předehrávce v Liberci 1:4 a po páté porážce za sebou zůstávají na předposledním místě tabulky. Podle Lukeše už Baník momentálně bojuje o záchranu.

Zraněný Lukeš zatím nemůže trénovat, proti Olomouci nenastoupí

Ostravský fotbalista Martin Lukeš je na nějaký čas ze hry venku. Jednatřicetiletý středopolař a opora Baníku se potýká se zraněným lýtkovým svalem a bude muset vynechat minimálně nejbližší prvoligové utkání s Olomoucí.

Lukeš zaplatí 50 tisíc

Kapitán Baníku Ostrava Martin Lukeš bude svému celku chybět v úvodu příští sezony. Disciplinární komise ČMFS mu dnes zastavila činnost na dva soutěžní duely za napadení příbramského Michala Klesy po skončení utkání posledního kola uplynulého ligového ročníku. Lukeš zároveň zaplatí pokutu 50 tisíc korun a rok nesmí vykonávat funkci kapitána. ČTK to řekl mluvčí komise Jaroslav Kolář.

Lukeš: Přijít o titul? Největší zklamání kariéry

Víra v životní úspěch se u ostravského fotbalisty Martina Lukeše po závěrečném kole fotbalové ligy změnila v největší zmar kariéry. Kapitán Baníku prý bude ještě dlouho smutnit nad tím, že jeho tým v napínavém finiši přišel o mistrovský titul a po dnešní remíze 1:1 v Příbrami dokonce klesl až na třetí místo za pražskou Spartu a Jablonec.

Byli jsme minutu od titulu, teď už je hotovo, tvrdí kapitán Lukeš

Remíza s Mladou Boleslaví sebrala ostravským fotbalistům víru v zisk mistrovského titulu. Kabina Baníku se po utkání ponořila do ticha a skepse. "Byli jsme minutu od titulu, teď už nevěřím," hlesl po utkání ostravský kapitán Martin Lukeš.

Lukeš prodloužil o dva roky smlouvu s Baníkem

Ostravský fotbalista Martin Lukeš podepsal v Baníku novou dvouletou smlouvu a klubu se zavázal až do léta roku 2012. Jednatřicetiletý ofenzivní záložník kývl na vylepšený návrh tři měsíce před vypršením stávajícího kontraktu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele