Další články

O'Neill připustil ztrátu Laursena

Dánský fotbalový reprezentant Martin Laursen zvažuje konec kariéry, který by podle deníku Guardian měl oznámit v nejbližších dnech. Jednatřicetiletý Laursen si na začátku roku poranil pravé koleno a od té doby si už nezahrál.

Skončí Laursen s fotbalem? Jasno bude za týden

Na konci příštího týdne bude jasné, zda zranění kolena přinutí Martina Larsena ukončit aktivní kariéru. Obránce Aston Villy má problémy s ohybačem už čtyři měsíce, v příštích dnech jej čekají konzultace s lékaři, které ukáží Dánův osud.

Laursen možná bude muset ukončit kariéru

Hodně krutý může být osud k Martinu Laursenovi. Kapitán Aston Villy má několik měsíců problémy s kolenem a nemusí vynechat jenom závěr letošní sezony. Podle posledních informací je v ohrožení celá jeho kariéra.

Laursen se letos na hřiště pravděpodobně již nevrátí

Aston Villa měla letošní sezonu skvěle rozehranou a její fanoušci se pomalu začínali těšit na zápasy Ligy mistrů, poslední týdny ale vše změnily. Villans se přestalo dařit a v návratu na vítěznou vlnu týmu již zřejmě nepomůže kapitán Martin Laursen...

Laursen si po operaci dva měsíce nezahraje

Fotbalisté Aston Villy se budou muset obejít bez kapitána Martina Laursena. Jednatřicetiletý dánský obránce se podle agentury AP podrobil operaci pravého kolena a dva měsíce si nezahraje.

Aston Villa přišla na měsíc o Laursena

Aston Villa je vedle Arsenalu a Chelsea dalším anglickým klubem, který přišel o kapitána. Zatímco za absencí Johna Terryho je karetní trest, Martin Laursen bude podobně jako Cesc Fabregas chybět kvůli poraněnému kolenu. Jeho zranění naštěstí pro Villans není tak vážné, i tak si vyžádá měsíční přestávku...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele