Další články

Zraněný Šural bude Brnu déle chybět, klub získal Juhara

Obránce jednadvacítky Jakub Šural si v úterním kvalifikačním zápase proti Bělorusku vážně poranil koleno a bude Brnu chybět delší dobu. Pravý bek má přetržené vazy. O dalším způsobu léčby se podle informací na webu Zbrojovky teprve rozhodne.

Juhar po odchodu ze Slavie bude hrát za Zlaté Moravce

Slovenský univerzál Martin Juhar, který předčasně skončil v pražské Slavii, dohraje sezonu v dresu Zlatých Moravců. Desátému celku slovenské ligy bude pomáhat v boji o záchranu.

Juhar už nechce hrát za Slavii, klub ho přeřadil do juniorky

Pražské Slavii na jaře už nepomůže slovenský záložník Martin Juhar. Jeden z klíčových hráčů týmu už prý nechce za sešívaný celek nastupovat, vedení klubu ho proto přeřadilo do juniorky a nebude mu bránit v odchodu.

Nejrychlejší střelu v ligových dovednostních soutěžích měl Juhar

Slovenský fotbalista Martin Juhar z pražské Slavie vyhrál duel o nejrychlejší střelu v rámci dovednostních soutěží první ligy s názvem "Souboj plejerů". Brankář Bohemians 1905 Milan Švenger chytl nejvíce přímých kopů, španělský obránce Jablonce José Antonio Romera měl nejpřesnější střelu do břevna.

Nový trenér do Slavie přinesl klid a úsměv, řekl záložník Juhar

Pozitivní přístup, klid a úsměv. To jsou podle slávistického záložníka Martina Juhara hlavní věci, které změnil nový trenér Alex Pastoor po příchodu k týmu červenobílých. V dohrávce 19. kola první ligy v Teplicích se to sice ještě neprojevilo a Pražané prohráli 0:1...

Juhar: Brno se jen bránilo, ke gólu nám chybí jeden krok

Útočník Martin Juhar jako by symbolizoval trápení slávistických fotbalistů v koncovce v dnešním utkání první ligy s Brnem. Slovenský ofenzivní hráč šel dvakrát sám na gólmana Zbrojovky Václava Hladkého, ani v jednom případě ale neuspěl. Pražané i kvůli špatnému zakončení jen remizovali 0:0 a zůstávají jen bod od sestupového pásma.

Juhar je po přesunu na hrot slávistickým střelcem

Stačilo, aby ho nový kouč Miroslav Koubek posunul z levé strany zálohy na hrot útoku, a ze slávisty Martina Juhara se rázem stal nejlepší kanonýr týmu. V minulém kole v Plzni pomohl gólem z nové pozice k cenné remíze 1:1 a dnes ve vršovickém derby proti Bohemians 1905 zajistil červenobílým tři body za vítězství 1:0.

Slávistický hrdina Juhar: Škoda, že jsem nedal hattrick

Jestli někomu očividně prospěla změna na trenérském postu u fotbalistů pražské Slavie, tak je to levonohý univerzál Martin Juhar. Slovenský hráč se po nástupu staronového kouče Michala Petrouše vrátil zpět do základní sestavy a dvěma brankami plus gólovou asistencí řídil drtivou výhru Pražanů 5:1 nad Jabloncem.

Střelec gólu Slavie Juhar si dal dárek k sobotním narozeninám

V předvečer svých 25. narozenin si středopolař Slavie Martin Juhar nadělil v Brně dárek v podobě vstřelené branky, která znamenala ukončení dlouhé série neúspěchů pražského celku. Ke gólu a tříbodovému zisku pomohla Slavii chyba brankáře Martina Doležala, před kterým míč na kluzkém trávníku skočil a změnil směr.

Juhara remíza mrzela, sám prý měl rozhodnout

Slávistický fotbalista Martin Juhar v dnešním duelu 6. ligového kola třikrát nebezpečně pálil z dálky na branku, ani v jednom případě si ale na spolehlivého libereckého brankáře Davida Bičíka nepřišel. Slovenský obránce či záložník nedokázal zlomit bezbrankové skóre a litoval, že Pražané navzdory převaze uhráli pod Ještědem jen bod.

Slavia získala ze Sparty záložníka Juhara a Vošahlíka z Jablonce

Slavie posílí slovenský záložník Martin Juhar ze Sparty a bývalý reprezentant do 21 let Jan Vošahlík z Jablonce. Juhar je za posledních jedenáct let po Pavlu Novotném a Martinu Abrahamovi teprve třetím hráčem, jenž přešel ze Sparty do Slavie. Vošahlík, který je posilou na druhý kraj zálohy či do útoku, bude v Edenu rok hostovat.

Juhar dělá ve Spartě dobrý dojem

Bývalý hráč MFK Košice Martin Juhar, který ještě v minulé sezóny bojoval o udržení svého zaměstnavatele v Corgoň lize, přestoupil do Sparty Praha, kde zatím potvrzuje, proč si jej vybral právě druhý tým uplynulé sezóny v Gambrinus lize...

Sparta začala s třemi novici

Sparta Praha dnes zahájila přípravu na příští sezonu i s třemi novými hráči. Na Letnou přestoupili Slovák Martin Juhar a obránce Vlastimil Vidlička, z hostování v Rakousku se vrátil Nicklas Hoheneder, ke kterým by se podle některých informací mohl přidat Miroslav Slepička z Dinama Záhřeb.

Sparta láká letní posily, přijít mohou Vidlička a Juhar

Vedení Sparty Praha láká první fotbalisty pro letní přestupové období. Přijít by měli Vlastimil Vidlička z Teplic a Martin Juhar z Košic, přičemž v obou případech jde o hráče, kterým na konci jara vyprší smlouvy v bývalých klubech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele