Martin Hašek Články

Přidat hráče do záložek

Záložník Hašek odmítl odletět se Spartou na soustředění

Záložník Martin Hašek dnes odmítl odcestovat se Spartou na soustředění do Španělska. Letenský celek o tom zatím bez dalších detailů informoval na svých internetových stránkách. O čtyřiadvacetiletého fotbalistu však projevil zájem Maccabi Haifa.

Hašek rozhodl o výhře Sparty, ale přidal mohl i další góly

Pouze třikrát chyběl během podzimní sezóny záložník Martin Hašek ve sparťanské záloze. V Příbrami se postavil do úvodní jedenáctky po absenci v duelu s Českými Budějovicemi a trefou rozhodl o vítězství. Druhý gól mu svojí chybou vzal spoluhráč Benjamin Tetteh, k dalšímu byl blízko v závěru. Letenský fotbalista zářil po utkání spokojeností, i když se radoval nakonec pouze jednou.

Hašek poprvé v utkání vstřelil dva góly, myslel i na hattrick

Sparťanský záložník Martin Hašek poprvé v lize vstřelil v jednom zápase dva góly, kterými zařídil domácí výhru 2:0 nad Ostravou v šestém kole. Třiadvacetiletý středopolař trochu litoval dalších neproměněných šancí, především té ze 74. minuty, kdy ho skvěle vychytal hostující brankář Viktor Budinský.

Kdybych nevěřil, že se prosadím, do Sparty nejdu, řekl Hašek

Sebevědomě vstoupil do obnoveného angažmá ve Spartě její odchovanec Martin Hašek. Posila z Bohemians 1905 se v přípravném utkání s Českými Budějovicemi hodně zapojovala do rozehrávky a při výhře 3:1 patřil Hašek k nejvýraznějším hráčům. Věří, že má na to, aby si během zimní přípravy vybojoval místo v sestavě.

Sparta získala z Bohemians svého odchovance Haška

Pražská Sparta získala z Bohemians Praha 1905 svého odchovance Martina Haška mladšího. Třiadvacetiletý střední záložník se na Letnou vrací po roce a půl. Sparta na něj měla předkupní právo, které se rozhodla využít, a Hašek se 3. ledna zapojí do její přípravy.

Hašek dohrával poločas s vážně zraněnou rukou

Bohemians Praha 1905 odehráli zápas s mistrovskou Plzní na hranici sebeobětování a vydřeli remízu 2:2. Nejvíce to dokumentoval záložník Martin Hašek mladší, který odehrál přes 20 minut s vážně poraněnou rukou a silnou bolestí. Jeho otec a trenér Martin Hašek starší ho ale potřeboval na hřišti.

Bohemians jdou do sezony hned se třemi Hašky

První liga má raritu - v kabině Bohemians Praha 1905 se sešli hned tři rodinní příslušníci. Nejenže stejný dres obléknou bratři Martin a Filip Haškové, navíc jim z pozice trenéra velí otec Martin Hašek starší. U Hašků si proto od tématu Bohemians neodpočinou ani doma.

Bohemians bude v úvodu sezony chybět Martin Hašek

Bohemians 1905 bude v úvodu nové sezony chybět kvůli zranění kolena záložník Martin Hašek. Dvaadvacetiletý syn stejnojmenného trenéra Pražanů podstoupil drobný operační zákrok a podle klubového webu bude mimo hru pět až šest týdnů. Ligový ročník začne za necelé tři týdny.

Občas si říkám Rosa, žertoval Hašek po gólu šajtlí

Bohemians Praha 1905 pomohl k remíze 1:1 se Sigmou Olomouc netypický gól Martina Haška mladšího střelou zpoza vápna vnějším nártem, takzvanou šajtlí. Dvaadvacetiletý záložník však takové zakončení často trénuje a vzorem pro něj je bývalý kapitán národního týmu Tomáš Rosický, který šajtle v českém fotbale proslavil.

Hašek dal v lize gól bezmála po roce, od otce ale dort nečeká

Záložník Martin Hašek mladší zařídil Bohemians 1905 domácí vítězství 1:0 nad Slováckem a v první lize skóroval téměř přesně po roce. V pražském týmu vstřelil premiérový gól pod svým otcem a trenérem Martinem Haškem starším, od kterého však žádný dárek ani speciální oslavu nečeká.

Bohemians získali Urdinova, Tetteha a na přestup i Haška mladšího

Hned tři hráčské příchody dnes oznámilo vedení Bohemians Praha 1905. V přestup se změnilo působení Martina Haška mladšího, který v minulé sezoně hostoval v Ďolíčku ze Sparty. Jako volný hráč přichází z Jihlavy makedonský bek Jani Urdinov, který se upsal na dva a půl roku a měl by nahradit Milana Havla, po němž sáhla Plzeň.

Hašek: Věřím, že po 30. kole budeme mít hlavy nahoře

Ačkoli se Bohemians Praha 1905 po prohře 0:1 v Teplicích smrsknul náskok na sestupové pásmo na jediný bod, záložník Martin Hašek mladší zůstává optimistou. Věří, že "klokani" poslední dvě ligová kola zvládnou a záchrana je posilní do další sezony.

Martin Hašek mladší při svém debutu zařídil Bohemians cenný bod

Snový debut v první lize prožil záložník Martin Hašek mladší. V dresu Bohemians 1905 nastoupil na hřišti mistrovské Plzně a gólem pomohl "Klokanům" k cenné remíze 1:1 ve druhém kole.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele