Hašek poprvé v utkání vstřelil dva góly, myslel i na hattrick

18.08.2019, 21:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (42)

Přidat komentář
ACSMan

Taky se konečně dneska usmíval při rozhovoru.

Reagovat
Kang & Kodos

Jindy věčně zamračenej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Protože nikdy nemůžeš být zcela spokojený, ale přitom musíš být spokojený pořád.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace

Reagovat
Kang & Kodos

Když se Jílka ještě v Sigmě ptali, který dva střední záložníky by chtěl v týmu, tak říkal že Trávníka a Haška. Nečekal bych, že ten druhej bude zatim asi 30x platnější

Reagovat
Neyjrayx

Myslín si že Martin Hašek je od nás fanoušků hrozně podceňovaný a líbil by se mi ve slávce škoda že na něj měla sparta to předkupní právo :(

Reagovat
KingMaster13

Hašek je sparťanskej srdcař, toho bych tu ani moc nechtěl. Podle mě je dobře jak to nakonec dopadlo. Tedy Král náš odchovanec k nám a Hašan do Sparty

Reagovat
Neyjrayx

neviděl bych ho na post krále ale spíše jsme místo něj udělali Ševčíka, je to stejný "ofenzivní" tip který zvládne oba kraje a i střed zalohy

Reagovat
Mass

Taky sem ho chtěl, ale Alex Král a Ibra Traoré na tý pozici box-to-box zahrajou líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neyjrayx

to Ano bez pochyb spíš se mi osobně líbil, zdálo se mi že má skvělý charakter a snaží se vždy brát situaci s nadhledem, taky mi přišlo z rozhovorů že to má v hlavě v pořádku , připadá mi na pozici spíše ševčíka než Alexe ale myslím že je dobře že se dostal do klubu z" top 3"

Reagovat
Losinho

Reagovat
C-M@ster

Já myslím, že by do Slavie nešel.

Reagovat
smazaný uživatel

screen mam pak ti to pripomenu

Reagovat
C-M@ster

S tatem jsou sparťani, co by do Slavie imho nešli, nesedí mi to k němu, takže mi to nebude mít prostor připomenout.

Reagovat
smazaný uživatel

ok,jsi vitez

Reagovat
C-M@ster

Až se tu jednou objeví článek, že Hašek ukončil kariéru (ve které nenastoupil za Slavii), pak mi to napiš...

Reagovat
Neyjrayx

Nikdy nevíš, Železník byl ve slavii ale od dětství fandil spartě, ale "využil" šance do top 3 a všechny příspěvky opěvující spartu smazal (na Instagramu)

Nebo Hanousek je odchovancem slávie který šel do béčka dukly, ne vždycky hraje roli "klubismus"

Reagovat
C-M@ster

Hašek je trochu jinej případ.

Reagovat
Hokaido

Já si myslím, že Slavia se tenkrát dohodla s Bohemkou na jeho přestupu, ale on si řekl nějakej šílenej plat a bylo mu jasný, že to Slavia na 99 % nezaplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Travnikuv strop bylo dlouho Slovacko, Jablonec ani neprerostl a jeho potencial neni velky. Je snad jeste pomalejsi nez Soucek, to neni absolutne hrac pro Evropu

Reagovat
Kang & Kodos

Trávník je dobrej, ale asi to bude ten typ hráče, kolem kterýho to musíš celý postavit. A jestli to nechce Jílek dělat ani kvůli Kangovi, kterej je mnohem lepší, tak Trávník je úplně bez šance.

Reagovat
Selänne

Určitě není bez šance. Fotbalista je to pořád skvělej, jen se mu bude muset najít optimální místo na hřišti. Ale trochu se bojím toho, že to bude hráč jenom do rotace.

Reagovat
Mass

Trávník byl jeden z 10ti nejlepších hráčů v lize, jestli ho Sparta zkurví, sem na to zvědavěj. Nevim koho by ste ještě chtěli.

Reagovat
JeséRodriguez

Povedla se mu jedna sezóna...Předtím byl takovej lepší průměr.

Reagovat
r.mrazik

vzdyt posledni pulrok v jabku mel dost prumerny...

Reagovat
Neyjrayx

Ono je to dosti navázané dle mého úsudku že většinu zimní pauzy promarodil s kolenem a po zranění se hledá optimální forma těžce

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Pablos

Trávník je přesně ten typ co z těch 10ti nejlepších hráčů v lize by přestoupil do zahraničí a tam odehrál 120min. za sezónu.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Neyjrayx

Je po zranění v zimě měl zájem Hannover který to chtěl "risknout" protože potřeboval nutně posílit a to že tam nešel je dle mého způsobené i tím že se bál, že se nevrátí po zranění do optimální formy

Reagovat
Firkraag

Ani omylem není. Je šikovnej, ale je to línej lempl. Dobrej hráč musí prokazovat výkonnost pořád, on byl párkrát vidět v nesledovanym Jablonci, kterej byl nakonec ještě tragičtější než tragická Sparta. Co takovej hráč může předvést o level výš? Nestabilní výkony, tak jako v Jablonci, jen ve Spartě je to o to víc vidět. Třeba když hrál Jablonec u nás, tak předvedl uplny hovno a s Jovovicem (prekvapive) byl nejhorsim hracem na hristi. Hrac, kterej nemaka nemuze mit v tymu misto, i kdyz je jinak dobrej.

Reagovat
Mass

Se Součkem ho vůbec nemůžeš srovnávat, kdy u nás byl naposledy DM s 13+6 a s úspěsností soubojů přes 65%. Nevim co tady píšeš o nějaký pomalosti, nikdo nemá takový statistiky jako Souček.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak souvisi statistiky s jeho rychlosti? Ze da 10 penalt je super, ale s micem se otoci za 5s

Reagovat
stas87

A ty si ako prišiel na tých 5 sekúnd?

Reagovat
Neyjrayx

nevím jestli si to počítáš na stopkách či co ale on tu hru netvoří takže nemusí mít tak rychle míč od nohy

Reagovat
Neyjrayx

Jak už tady píše @Mass tak je nemůžeš srovnávat, Trávník je tvořivý záložní a když už bych ho k někomu přirovnal tak spíše k hušbauerovi(ten je samozřejmě už pomalejší než Trávník s ohledem na věk myslím to pouze typologicky) než k součkovi (defenzivní mašině), ono se to nezdá ale on ten souček není bez míče uplně tak pomalý tím že je velký tak dělá velké kroky a nedělá mu problém se rozběhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Co si myslíte o Mandjeckovi, proč ho nezkusit na stopera, když to hrál v repre? Horší by to snad být nemohlo

Reagovat
Petr325

Za pokus by to rozhodně stálo. Mně by se asi nejvíc zamlouvalo ale duo: Lischka - Hancko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele