Fillo musel nejdřív na šití, pak dal dva góly

Kuriózní zápas prožil Martin Fillo v dresu Stavangeru. V pondělním utkání norské ligy proti Strömsgodsetu si nejprve musel nechat zašít velkou tržnou ránu na hlavě. Ač otřesený, po návratu na hřiště pomohl dvěma góly k vítězství 3:1. Viking Stavanger tak ukončil sérii osmi zápasů bez vítězství.

Fillo se raduje, jak mu hattrick po zranění zajistil návrat snů

Tři měsíce soužení se zraněným kolenem českému fotbalistovi Martinu Fillovi bohatě vynahradil nedělní návrat do norské ligy v dresu Vikingu Stavanger. Čtyřiadvacetiletý ofenzivní záložník jen těžko mohl uvěřit tomu, jak mu vyšel start do druhé poloviny soutěže, když hattrickem porazil Odd Grenland 3:1.

Záložník Fillo se po zranění vrací do sestavy Stavangeru

Český záložník Martin Fillo se po tříměsíční přestávce způsobené zraněním kolena vrací do sestavy Stavangeru. V Norsku o víkendu začne po třítýdenní pauze zaviněné mistrovstvím světa druhá polovina ligy a Fillo, který téměř celou jarní část sezony promarodil s poraněným kolenem, by u toho neměl chybět.

Fillo se popral se spoluhráčem a musel na operaci s kolenem

Český záložník Martin Fillo chybí od úvodu sezony norské ligy v sestavě Stavangeru a důvodem je zranění kolena, které utrpěl při rvačce se spoluhráčem Bertelsenem na tréninku. Následně musel podstoupit operaci menisku a vazů a ještě minimálně tři týdny bude mimo hru.

Fillo si chce pro reprezentační pozvánky chodit stále častěji

Jedním ze tří útočníků, kteří budou dobývat obranu výběru Spojených arabských emirátů v prvním utkání turnaje čtyř zemí v Al-Ajnu, dnes bude i třiadvacetiletý Martin Fillo. Do národního týmu měl v minulosti nakročeno už několikrát a šanci od trenéra Michala Bílka chce naplno využít.

Filla potěšilo, že jeho gól ukončil výsledkovou krizi Stavangeru

Pět týdnů čekali fotbalisté Stavangeru na vítězství v norské lize, až v neděli rozhodl o jejich výhře v Aalesundu jediným gólem čerstvý český reprezentant Martin Fillo. Pro odchovance plzeňského fotbalu to byl teprve druhý ligový gól v sezoně a celkově osmý během roku a půl v norské lize. Byl však o to cennější, že zajistil Stavangeru důležité vítězství.

Fillo doufá, že první reprezentační akce nebude zároveň poslední

Jedním z řady nováčku v české reprezentaci, které povolal pro zápas Maltou kouč František Straka, je třiadvacetiletý Martin Filo. V současné době hráč norského Stavangeru věří, že to pro něj není první, ale také poslední reprezentační sraz.

Fillo ve Stavangeru věří v lepší fotbalové časy

I devět měsíců po svém přestupu z Plzně do Stavangeru Martin Fillo nepochybuje o tom, že odchod do Norska byla dobrá volba. I když ví, že zdaleka vše při jeho premiérové sezoně nebylo ideální. Mrzí jej špatné výsledky týmu a ani výkony jeho samotného jej nenadchly. Fillo proto doufá, že na drsném severu zažije v budoucnu mnohem lepší období.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele