Fillo odchází z Plzně na hostování do třetí anglické ligy

Martin Fillo odchází z Plzně na roční hostování do Brentfordu, kde bude hrát třetí anglickou ligu. Viktoria o tom informovala na svém webu. "Ve smlouvě je zakotvena opce na přestup, Martin se tak za rok může stát kmenovým hráčem Brentfordu," řekl mluvčí Plzně Pavel Pillár.

Plzeň zúžila kádr o čtyři hráče, Štípek jde hostovat do Boleslavi

Viktoria Plzeň před odjezdem na herní soustředění do Rakouska zúžila kádr o čtyři hráče. Záložník David Štípek odchází na půlroční hostování do Mladé Boleslavi, další středopolař Martin Fillo se zapojí do přípravy třetiligového anglického Brentfordu. Mladíci Aleš Mandous a Matěj Kyndl budou trénovat s druholigovými Bohemians Praha.

Hrát proti Plzni pro mě bylo zvláštní, připustil Ševinský

Ještě v polovině ledna seděl v kabině Plzně, dnes však František Ševinský nastoupil proti bývalým spoluhráčům v dresu Mladé Boleslavi. Připustil, že na hřišti prožíval zvláštní pocit, a těšilo ho, že na něj plzeňští fanoušci nezapomněli.

Plzeňský Fillo bude znovu hostovat v Mladé Boleslavi

Plzeňský záložník Martin Fillo bude do konce podzimní části první ligy hostovat v Mladé Boleslavi, kde už strávil jarní část minulého ročníku. Fillo dostane v Boleslavi víc herních příležitostí než v nabitém kádru Plzně.

Fillo byl loni s koučem Vrbou na kordy, teď si váží jeho důvěry

V polovině minulé sezony po vzájemných neshodách opustil tým a jaro strávil na hostování v Mladé Boleslavi, teď záložník Martin Fillo v Plzni s koučem Pavlem Vrbou našli společnou řeč a pochvalují si vzájemnou spolupráci. Jako důkaz sloužil i včerejší zápas s Hradcem Králové.

Plzeň získala Procházku z Mladé Boleslavi, kam jde Fillo

Plzeň posílí z Mladé Boleslavi defenzivní univerzál Václav Procházka, který se na západ Čech vrací po čtyřech a půl letech. V pátek s Viktorií podepíše smlouvu na 3,5 roku. Opačným směrem zamíří křídelní hráč Martin Fillo, oba kluby o formě jeho působení jednají. Zřejmě půjde o půlročním hostování.

Fillo byl prý zatčen za výtržnosti

Martina Filla podle deníku Aha v noci na pátek zatkla policie poté, co se opil v jednom z plzeňských barů. Záložník Viktorie Plzeň vzápětí skončil na protialkoholní záchytné stanici. Fillovi prý hrozí pokuta za výtržnictví a ničení cizího majetku. Hráčův manažer Ondřej Chovanec informace deníku označil za zavádějící, plzeňský klub k případu zatím také žádné stanovisko nezaujal.

Fillo se před zápasem v Miláně vrací do plzeňského týmu

Záložník Martin Fillo se před středečním zápasem Ligy mistrů na hřišti AC Milán vrací zpět do prvního týmu Plzně. Poslední dva týdny strávil v třetiligovém B mužstvu, kam jej přeřadil kouč Pavel Vrba po utkání 6. ligového kola v Olomouci, kde mezi ním a Fillem došlo ke slovní roztržce.

Fillo si proti Borisovu nezahraje, údajně je v B-týmu

Úterní zápas základní skupiny Ligy mistrů mezi Plzní a Borisovem se nebude týkat Martina Filla. Ten byl podle informací ČTK po sobotním ligovém utkání v Olomouci na neurčitou dobu přeřazen do třetiligového rezervního týmu. Údajně ho tam poslal trenér Pavel Vrba, s nímž se Fillo nepohodl a dnes v pražském Edenu ani neabsolvoval předzápasový trénink.

Snad budu hrát víc, věří šťastný Fillo

Když se v lednu vracel po tříletém angažmá v norském Stavangeru do rodné Plzně, čekaly se od něj velké věci. Martin Fillo však sedm měsíců strádal a trápil se na lavičce náhradníků. Až v úterý večer z něj vytryskly radostné emoce: jeho krásný gól v prvním zápase 4. předkola Ligy mistrů na hřišti FC Kodaň zpečetil výhru Západočechů 3:1.

Sebekritický Fillo: Nejde mi to a trápím se

Po šesti týdnech dnes dostal v základní sestavě Plzně příležitost ofenzivní univerzál Martin Fillo, ovšem po úvodním zápase Ondrášovka Cupu v Mladé Boleslavi z něj čišelo zklamání. Předně kvůli porážce 1:2, ale zarmoutil jej prý i jeho vlastní výkon, k němuž byl velmi kritický.

Plzeň poprvé s Neuwirthem, Fillem a dvěma mladíky

Čtyři nové tváře se objevily na pátečním dopoledním tréninku prvního týmu Viktorie Plzeň. Již avizovaný Martin Fillo, Aleš Neuwirth a také Kristinn Jonsson a Kristinn Steindórsson, perspektivní hráči z Islandu.

Vracím se do jiné Plzně, než z jaké jsem odcházel, těší se Fillo

Když před třemi lety opouštěl Martin Fillo rodnou Plzeň, těšil se, jak si v norském Stavangeru udělá jméno a zamíří do nějaké prestižní soutěže. Teď se vrací do Viktorie a stejně mu nechybí elán, byť si před lety v duchu maloval kariéru jinak. Z návratu domů má radost, těší se na boj o mistrovský titul a evropské poháry.

Záložník Fillo posílil Plzeň

Plzeň získala výraznou posilu pro jarní boj o ligový titul. Vedoucí tým nejvyšší soutěže posílil záložník Martin Fillo, který do Viktorie přestupuje z norského Stavangeru a na západě Čech podepíše smlouvu na tři a půl roku. Informoval o tom hráčův manažer Ondrej Chovanec, dohodu potvrdila také Viktoria.

Ligový lídr z Plzně chce posílit kádr o Filla s Trappem

Vedení Viktorie Plzeň na startu zimní přípravy potvrdilo, že by v přestupním termínu chtělo přilákat do týmu dva bývalé hráče západočeského klubu. Z norského Stavangeru vábí Martina Filla a jedná také s Petrem Trappem, který dal na konci loňského roku výpověď ve Slavii Praha.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele