Další články

Plzeň odletí na soustředění do Španělska bez tří zraněných hráčů

Plzeňští hráči odcestují na druhé herní soustředění do Španělska bez tria zraněných hráčů stopera Jana Baránka, slovenského záložníka Martina Chriena a dlouhodobého maroda Václava Pilaře. Do čtyřiadvacetičlenného kádru úřadujícího mistra a lídra ligové tabulky se pro kemp na jihu Evropy naopak dostali dva dorostenci Filip Vacovský a Lukáš Pihrt.

Plzeň odletěla na soustředění bez zraněného Chriena

Fotbalisté Plzně dnes odletěli na soustředění do Španělska bez zraněného záložníka Martina Chriena. Navrátilec z hostování v Ružomberoku si v sobotním utkání s Ústím nad Labem poranil koleno a přijde o zbytek přípravy.

Plzeň prodloužila s Holendou a tři mladíky poslala na hostování

Plzeň prodloužila smlouvu s útočníkem Janem Holendou do konce této sezony. Lídr první ligy také poslal tři své mladíky na hostování. Martin Chrien stráví jaro v Českých Budějovicích, Matěj Končal bude rok působit v Mladé Boleslavi a juniora Daniela Černého si na půl roku vypůjčil druholigový Žižkov.

Plzeň získala slovenského mladíka Chriena z Banské Bystrice

Plzeň získala prvního nového hráče pro další sezonu. Z Banské Bystrice přichází osmnáctiletý záložník Martin Chrien, který s Viktorií podepsal smlouvu na čtyři roky. Klub o tom informoval v tiskové zprávě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele