Další články

Příbram v zimní přípravě testuje záložníky Abrahama a Veselého

V Příbrami zahájili přípravu na jarní část prvoligové sezony i se záložníky Martinem Abrahamem a Danielem Veselým. Oba jsou ve středočeském celku na testech.

Bohemians 1905 podepsali smlouvy s Abrahamem a Orolínem

Bohemians 1905 definitivně posílí zkušený záložník Martin Abraham a Pavol Orolín ze Slovenska. Oba přicházejí jako volní hráči a dnes podepsali s klubem z Ďolíčku smlouvy.

Abraham se po třech a půl letech chystá na návrat do české ligy

Po třech a půl letech se do první ligy chystá vrátit zkušený záložník Martin Abraham. Po zahraničních angažmá v AEK Larnaka a ve Wiesbadenu, hrajícím třetí německou ligu, se nyní uchází o místo v Bohemians 1905. S klubem je už domluvený na podmínkách a brzy by měl podepsat smlouvu.

Slavia měla zastavené přestupy, ale dluh už zaplatila

Slavia Praha měla od začátku prosince arbitrážní komisí ČMFS zastavené přestupy za nesplacený závazek vůči bývalému hráči Martinu Abrahamovi. Dluh 33 tisíc korun však už uhradila a od počátku roku může znovu nakupovat. Tiskový mluvčí ČMFS Jaroslav Kolář dnes také upřesnil, že opatření se nevztahovalo na odchody hráčů z klubu.

Liberec odmítl angažovat Abrahama, cílem jsou poháry

Cílem libereckých fotbalistů i jejich vedení v jarní sezoně je takové umístění, které by znamenalo účast v evropských pohárech. Do boje ale Slovan půjde bez Martina Abrahama, jehož návrat se nabízel poté, co fotbalista ukončil kyperské angažmá. Severočeši někdejší oporu odmítli.

Bouřlivák Abraham jde hrát na Kypr

Martin Abraham opouští českou ligu. Kontroverzní záložník odchází ze Slavie Praha na roční hostování do klubu AEK Larnaka. ČTK to dnes oznámil hráčův agent Dalibor Lacina.

Abrahama vyloučili i z rezervního týmu

Martin Abraham netrénuje po dalším disciplinárním prohřešku už ani s B týmem Slavie Praha. Před měsícem jej trenér Karel Jarolím vyloučil z kádru prvního mužstva kvůli porušení interních klubových předpisů, po dvou týdnech se s devětadvacetiletým záložníkem rozloučil i kouč rezervy Miroslav Janů. Důvodem byly údajně Abrahamovy sprosté nadávky na jeho adresu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele