Další články

Brankář Schwarzer podepsal v Chelsea novou roční smlouvu

Zatímco budoucnost Petra Čecha v Chelsea není stále jasná, jeho australský kolega Mark Schwarzer už ví, že v klubu zůstane ještě jednu sezonu. Jednačtyřicetiletý veterán dnes podepsal novou roční smlouvu, v klubu naopak končí další gólman Hilario.

Schwarzer byl rád, že odčinil nejistý výkon se Sunderlandem

Zatímco před čtyřmi lety musel gólman Mark Schwarzer v dresu Fulhamu strávit od Atlética Madrid porážku 1:2 v prodloužení finále Evropské ligy, v úterý proti stejnému soupeři dopadl lépe. Australský veterán v brance Chelsea od 18. minuty úspěšně zastoupil zraněného Petra Čecha.

Australan Schwarzer skončil s reprezentací ještě před MS

Nejzkušenější australský fotbalista a náhradník v Chelsea Mark Schwarzer překvapivě ukončil reprezentační kariéru. Rozhodl se tak osm měsíců před mistrovstvím světa, na němž si mohl jednačtyřicetiletý gólman zahrát potřetí za sebou. Za národní tým odchytal během dvaceti let dohromady 109 utkání.

Chelsea dál posiluje. Čechovi bude krýt záda Schwarzer

Chelsea hlásí novou posilu. Brankářský post vyztuží velezkušený australský gólman Mark Schwarzer, který posledních pět let strávil ve Fulhamu. Tam mu v červnu vypršela smlouva, a tak mohl na Stamford Bridge přijít jako volný hráč. Někdejší opora Cottagers či Middlesbrough podepsala s vítězem Evropské ligy jednoroční kontrakt.

Schwarzer přemýšlí o budoucnosti, chce především chytat

Mark Schwarzer řeší, jak naloží se svou další budoucností. Zkušený australský brankář chytá za Fulham a začíná jednat o nové smlouvě. Současný kontrakt mu vyprší po letošní sezoně a přáním je prodloužení smlouvy, ovšem ne za každou cenu...

Anketu o nejlepšího fotbalistu Asie v zahraničí vyhrál Kagawa

Japonec Shinji Kagawa z Manchesteru United se stal prvním držitelem ceny pro nejlepšího asijského fotbalistu roku hrajícího v zahraničí, kterou vyhlašuje Asijská fotbalová konfederace (AFC). V nové anketě porazil krajana Yuta Nagatoma z Interu a Australana Marka Schwarzera z Fulhamu.

Fulham bude až šest týdnů bez zraněného gólmana Schwarzera

Anglický klub Fulham se bude muset obejít až šest týdnů bez brankářské jedničky Marka Schwarzera. Australský reprezentant si v sobotním zápase se Swansea poranil při pádu páteř a po dnešním vyšetření lékaři oznámili, že se na hřiště vrátí až na konci ledna.

Nechte mě odejít do Arsenalu, prosí Schwarzer

Arsenal má už delší dobu zájem o Marka Schwarzera, Fulham ale zkušeného brankáře nechce pustit. 37letý Australan se ale vidiny atraktivního angažmá nehodlá vzdát. Apeluje na vedení a manažera Cottagers, aby mu přestup do Arsenalu umožnili.

Pouze spekulace, říká Schwarzer o údajném zájmu Arsenalu

Fulham se prozatím nemusí obávat toho, že by v létě ztratil svoji jedničku Marka Schwarzera. Velezkušeného brankáře mnohá anglická média vidí na cestě do londýnského Arsenalu, samotný Australan však o všem ví pouze z novin...

Schwarzer se stěhuje do Fulhamu

Mark Schwarzer definitivně vyřešil svou další budoucnost. Zkušený australský brankář nakonec neprodloužil smlouvu s Middlesbrough a jako volný hráč se stěhuje do konkurenčního Fulhamu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele