Další články

Slovenský obranca Mário Pečalka ukončil kariéru

Pamätáme si ho ako nepriechodnú stenu pred žilinskou svätyňou. Hráč so skúsenosťami z Ligy majstrov i izraelskej najvyššej súťaže mal však dlhodobé problémy s chrbtom. Rozhodol sa tak ukončiť aktívnu kariéru. Mário Pečalka.

Pečalka už myslí i na konec kariéry

Mário Pečalka už začíná myslet i na nejhorší v podobě ukončení aktivní kariéry. Slovenský obránce v minulosti hrával za Žilinu a do letošního června za Hapoel Tel-Aviv, aktuálně má dlouhodobě problémy s krkem a čeká ho další operace, po níž může být nuceně mimo hru i rok...

Pečalka je zpět, chce splatit důvěru

Bývalý obránce MŠK Žilina Mário Pečalka se vrací do zápasového dění právě v době, kdy Slovan čeká důležitý duel pod Dubňom. Člen širšího kádru slovenské reprezentace je totiž v belasém dresu na hostování z izraelského klubu Hapoel Tel Aviv. Po zranění stihl absolvovat premiéru proti Senici, má smíšené pocity a chce splatit důvěru, kterou do něj Slovan vložil.

Slovan získal na hostování Pečalku

Belasí to myslí s obhajobou titulu opravdu vážně, do svých řad zlanařili další oporu z let minulých klubu, který byl a je velkým rivalem. Po Kamilovi Kopúnkovi je posilou Mário Pečalka. Z Hapoelu Tel Aviv přichází na půlroční hostování.

Pečalka přece jen přestupuje do Hapoelu Tel-Aviv

Slovenský obránce a člen širšího kádru reprezentace Mário Pečalka, který doposud oblékal dres mistrovské Žiliny, se stěhuje do Izraele. Třicetiletý hráč přestupuje do Hapoelu Tel-Aviv, o čemž informovala oficiální stránka momentálně druhého týmu tamní soutěže...

Pečalku sledují Izraelci, Hapal jakákoliv jednání popírá

V poslední době slovenská média spekulují o odchodu Mária Pečalky ze Žiliny. Hovoří se především o zájmu izraelského klubu Hapoelu Tel-Aviv, avšak samotný hráč svůj odchod zpod Dubně nepotvrdil, protože údajně o ničem neví, a k jeho odchodu není nakloněn ani kouč Pavel Hapal...

Hapal po historickém debaklu s Marseille: Nemám chuť to hodnotit

Jako otloukánci si při své premiérové účasti v Lize mistrů musejí připadat fotbalisté Žiliny, které zdrtila středeční prohra 0:7 s Olympiquem Marseille. Do historie soutěže se zapíše jako zatím největší debakl domácího týmu. Český trenér ve službách Žiliny Pavel Hapal se musel vyrovnávat s jedním z největších zklamání své kariéry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele