Další články

Příbram za zraněného brankáře Boháče získala Slováka Kelemena

Příbram získala náhradu za zraněnou brankářskou jedničku Marka Boháče. Do desátého celku první ligy přichází pětatřicetiletý Slovák Marián Kelemen, který naposled působil v polském Slasku Vratislav.

Kelemen se rozloučil se Śląskem Wrocław

V polské Ekstraklase si podobně jako Ján Mucha či Dušan Kuciak udělal dobré jméno. Dokonce se v dresu Śląsk Wrocław stal mistrem země a zaznamenal jeden gól. Dvakrát byl vyhlášen nejlepším brankářem soutěže, přesto neprodloužil smlouvu a hledá si nové angažmá.

Kelemen je blízko k zisku titulu

Bok po boku je natlačených pět mužstev v horní části tabulky v polské Ekstraklase. Mezi nimi i Slask Wroclav, zaměstnavatel slovenské gólmana Mariána Kelemena. Dvě kola před koncem soutěže má i jeho tým velkou šanci získat titul.

Kelemen je hvězdou svého týmu

Slovenský brankář Marián Kelemen, který obléká dres polského klubu Slask Vroclav, se zejména v předkolech Evropské ligy zaskvěl svými výkony a zle si nepočínal ani v úvodu Ekstraklasy. V prve jmenované soutěži ho čeká již čtvrté předkolo proti Steaue Bukurešť a v lize dostal ve dvou zápasech jediný gól...

Kelemen je se sezonou spokojen

Slovenský brankář Marián Kelemen má za sebou úspešnou sezónu. Svému klubu Slaski Wroclaw výraznou měrou pomohl ke konečnému druhému místu v tabulce polské nejvyšší soutěže a vysloužil si nominaci na nejlepšího hráče sezony.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele