Další články

Se Spartou to bude vždy speciální, řekl kapitán Boleslavi Matějovský

Kapitán mladoboleslavských fotbalistů Marek Matějovský si cenil toho, že jeho tým jako první v ligové sezoně dokázal porazit obhájce titulu Spartu. Na tiskové konferenci po nečekané výhře 3:1 uvedl, že zápasy proti jeho bývalému klubu pro něj budou vždy speciální.

Veterán Matějovský stále nekončí, v Mladé Boleslavi prodloužil smlouvu

Kapitán mladoboleslavských fotbalistů Marek Matějovský bude ve 41 letech pokračovat v kariéře. Zkušený záložník se středočeským klubem podle jeho webových stránek prodloužil smlouvu o další rok do konce června 2024.

Matějovský o rok prodloužil smlouvu s Mladou Boleslaví

Marek Matějovský z Mladé Boleslavi bude pokračovat v kariéře. Čtyřicetiletý záložník a kapitán se středočeským prvoligovým klubem o rok prodloužil smlouvu, která mu končila po sezoně. Mladoboleslavští o tom informovali v tiskové zprávě.

Matějovský se naladil na zimní dril. Zda bude po sezoně pokračovat, neví

Mladoboleslavský Marek Matějovský se na start zimní přípravy v příštím týdnu naladil povedeným výkonem v Silvestrovském derby internacionálů. Čtyřicetiletý záložník se na umělé trávě v Edenu blýskl hattrickem a řadou povedených akcí a výrazně pomohl Spartě k vysoké výhře 11:4 nad Slavií.

Devětatřicetiletý Matějovský prodloužil s Boleslaví o rok smlouvu

Mladoboleslavský Marek Matějovský ani v 39 letech nekončí s kariérou. Bývalý český reprezentant se středočeským klubem prodloužil smlouvu o další rok do 30. června 2022. Mladoboleslavští o tom informovali v tiskové zprávě.

Matějovský a Kaša dostali za fauly trest na tři utkání

Marek Matějovský z Mladé Boleslavi a Filip Kaša z Plzně dostali od disciplinární komise Ligové fotbalové asociace za surové fauly trest zákazu startu ve třech soutěžních utkáních. Komise zároveň zahájila řízení s libereckým Martinem Koscelníkem, který po hrubém zákroku zranil Davida Limberského a chybně nebyl vyloučen.

Je to příběh jak z filmu, řekl po téměř rok dlouhé pauze Matějovský

Za filmový příběh označil Marek Matějovský svůj návrat na trávníky po téměř roční pauze. Devětatřicetiletý záložník Mladé Boleslavi podstoupil v minulém roce dvě operace achilovky, přesto se rozhodl pokračovat v kariéře. První ligový start od prosince 2019 ozdobil gólem, kterým v 15. kole pomohl k remíze 1:1 s brněnským nováčkem.

Matějovský na konec kariéry nepomýšlel, Boleslavi chce pomoci

Ani dvě operace achilovky nepřiměly záložníka Marka Matějovského pomýšlet na konec kariéry, přestože je už rok mimo hru. S týmem Mladé Boleslavi znovu trénuje, dobu návratu na hřiště ale nedokáže odhadnout. Mužstvu chce aktivně pomoci v nelehké situace, Středočeši jsou po podzimu překvapivě na první nesestupové pozici.

Matějovský prodloužil v Mladé Boleslavi o rok smlouvu

Kapitán Mladé Boleslavi Marek Matějovský prodloužil s klubem smlouvu o další sezonu. Osmatřicetiletý záložník se momentálně zotavuje z opakované operace achilovky a do obnoveného ročníku první ligy už nezasáhne.

Matějovský podle médií musel znovu na operaci, klub to nepotvrdil

Záložník Mladé Boleslavi Marek Matějovský si podle serverů tn.cz a iSport.cz obnovil zranění achillovky a musel na další operaci. Rekonvalescence osmatřicetiletého středopolaře by se mohla protáhnout o další měsíce.

Matějovský si přetrhl achilovku, na jaře Mladé Boleslavi nepomůže

Mladoboleslavští se v jarní části ligy budou muset obejít bez kapitána Marka Matějovského. Osmatřicetiletý záložník si v dnešním přípravném utkání na Maltě přetrhl levou achilovku a čeká ho operace a několikaměsíční pauza. Středočeši přišli před pokračováním ligy o druhou velkou oporu po odchodu nejlepšího střelce soutěže Nikolaje Komličenka do Dinama Moskva.

Když na Kangu nebyl faul, začal běhat jak srnka, řekl Matějovský

Kapitánovi Mladé Boleslavi Markovi Matějovskému se nelíbilo chování cizích sparťanských hráčů v utkání 19. kola první ligy, které Letenští vyhráli 5:2. Podle bývalého hráče Letenských spoustu věcí přihrávali. Jako příklad uvedl záložníka Guélora Kangu, který se okamžitě zvedl z trávníku jako srnka, když na něj rozhodčí neodpískal faul.

Matějovský: Užíváme si to, máme velikou radost

Mladoboleslavští zvítězili v odvetném utkání 2. předkola Evropské ligy na hřišti kazašského celku Ordabasy Šymkent 3:2 a po domácí remíze 1:1 postoupili po dvou letech do 3. předkola. Středočechy poslal do vedení Marek Matějovský a druhý gól přidal z penalty Nikolaj Komličenko...

Matějovský věří, že i v odvetě EL může Boleslav dát hodně gólů

Trenér Mladé Boleslavi Jozef Weber se ve třetím kole první ligy proti Opavě už ve 32. minutě odhodlal k dvojímu střídání. Za nepříznivého stavu 0:1 poslal do hry Murise Mešanoviče a Marka Matějovského, kteří výrazně přispěli k obratu na 4:1. Probuzení mladoboleslavské ofenzivy vnímá Matějovský před čtvrteční odvetou druhého předkola Evropské ligy v Kazachstánu proti Ordabasy Šymkent jako dobrou zprávu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele