Další články

Kapitán Janečka o rok prodloužil smlouvu s Karvinou

Defenzivní univerzál Marek Janečka bude dál působit v Karviné, kde dělá kapitána. Sedmatřicetiletý slovenský fotbalista prodloužil s prvoligovými Slezany o rok smlouvu, která mu vypršela po skončení uplynulé sezony.

Janečka se po půl roce vrátil do Karviné

Šestatřicetiletý defenzivní univerzál Marek Janečka se vrátil do Karviné, odkud v lednu zamířil na rodné Slovensko do Trnavy. S Karvinou podepsal roční smlouvu a už dnes se zapojil do přípravy týmu. Klub o tom informoval na sociálních sítích.

V Karviné skončil kapitán Janečka, který se vrací do Trnavy

Karvinou po třech letech opouští defenzivní univerzál Marek Janečka. Pětatřicetiletý kapitán slezského týmu se dohodl s vedením na rozvázání smlouvy, která by mu vypršela po sezoně, a vrací se na rodné Slovensko do Trnavy, odkud přišel.

Na pokakaného i záchod spadne, řekl Janečka k druhé vlastní trefě

Kapitán Karviné Marek Janečka je možná největším smolařem dosavadního průběhu nové ligové sezony. Před týdnem doma proti Mladé Boleslavi si pětatřicetiletý slovenský obránce dal vlastní gól, dnes ve čtvrtém kole v Jablonci zásah do své branky nechtěně zopakoval a navrch ještě za stavu 0:0 trefil tyč. Jeho celek na severu Čech prohrál 1:4 a stále zůstává bez bodu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele