Marek Čech bude dál chytat v Rusku, míří do Soči

Brankář Marek Čech zůstane i po vypršení smlouvy s Lokomotivem Moskva v Rusku. Čtyřiatřicetiletý gólman se podle listu Sport Express dohodl na angažmá s druholigovým klubem Žemčužina Soči, který prý lákal také dalšího bývalého libereckého brankáře Antonína Kinského, jenž skončil v Saturnu Moskevská oblast.

Čechům se v Premier Lize dařilo

Letošní ročník Premier Ligy měl opět početné české zastoupení, do soutěžního utkání jich zasáhlo hned deset. Kdo měl více čí méně úspěšnou sezonu? Eurofotbal.cz Vám přináší souhrnné hodnocení našich krajánků v Rusku.

Česká kolonie v Rusku, kdo je kdo?

Velké peníze a neustále rostoucí kvalita ruské nejvyšší soutěže láká na východ stále více českých fotbalistů. Šest týdnů před začátkem ligy je na soupiskách ruských mužstev dohromady jedenáct Čechů. V abecedním pořadí představujeme všechny zástupce české kopané a jejich vyhlídky pro nadcházející sezonu.

03.02.2010 Aktuality 193 komentářů
Zaujalo nás

Čech: Kontumaci proti Zenitu zatím nevěřím

Zatímco brankář Chelsea Petr Čech bývá poslední dobou terčem kritiky, jeho méně slavnější jmenovec Marek se stává oporou Lokomotivu Moskva. V posledním šlágru ruské ligy vychytal remízu 1:1 proti Zenitu Petrohrad a okomentoval průběh zápasu i jeho kuriózní rozuzlení v podobě možné kontumace.

Marek Čech bude chytat za Lokomotiv Moskva

Marek Čech přestupuje z Vladivostoku do Lokomotivu Moskva. Na své internetové stránce to oznámil jeho dosavadní klub, v jehož dresu strávil dvaatřicetiletý gólman více než jeden a půl roku. Podle svého manažera Pavla Zíky by měl Čech v novém působišti podepsat smlouvu na dva až tři roky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele