Další články

Pro Švýcarsko jsme hrdinové, zářil Streller

Švýcarská Basilej zamotala situaci v základní skupině C Ligy mistrů. Nenápadný tým vyválčil na slavném Old Trafford remízu 3:3 proti Manchesteru United, přičemž ještě chvíli před koncem vedl. V prvním utkání porazil Otelul Galati a po včerejší remíze je v čele tabulky.

Nejlepší švýcarský střelec Frei ukončil reprezentační kariéru

Nejlepší střelec švýcarské reprezentace Alexander Frei v národním týmu skončil. Národní mužstvo opustil kvůli neustále kritice od fanoušků i jeho spoluhráč z reprezentace i z FC Basilej Marco Streller.

Smolař Streller přijde kvůli zranění o druhý velký turnaj

Švýcarský útočník Marco Streller může zapomenout na to, že si zahraje na mistrovství světa v Jihoafrické republice. Z účasti na šampionátu jej vyřadilo zranění stehenního svalu, které si přivodil při středečním tréninku reprezentace v Crans Montaně.

Streller skončí s reprezentací. Pískají na něj fanoušci

Švýcar Marco Streller chce kvůli nepřízni vlastních fanoušků skončit po mistrovství Evropy v národním týmu. Útočník, jemuž bude v době šampionátu teprve 27 let, už nemůže vydržet neustálý pískot diváků na svou adresu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele