Další články

Materazzi: Chybí mi atmosféra v kabině

Marco Materazzi nedávno oslavil své již 38. narozeniny, jinak ale poslední dobou moc důvodů k radosti nemá. Zkušený obránce po skončení loňské sezony opustil Inter Milán, od té doby je bez angažmá a stále si nemůže zvyknout na život bez fotbalu...

Materazzi: Balotelli by měl spoluhráčům za postup poděkovat

Inter má po postupu do čtvrtfinále Ligy mistrů přes Chelsea důvod k oslavám, přesto se stále mluví o nespokojenosti a trucování Maria Balotelliho. Ten patrně kvůli svému chování upadl v nemilost trenéra Josého Mourinha a k utkání na Stamford Bridge s týmem neodletěl.

Materazzi dostal varování

Známý provokatér Marco Materazzi dostal od disciplinární komise italské fotbalové ligy za svůj poslední výstřelek varování. Šestatřicetiletý obránce Interu Milán v neděli oslavoval vítězství 2:0 v městském derby s AC v karnevalové masce italského premiéra Silvia Berlusconiho, který je majitelem poraženého klubu.

Materazzi dostal odškodné i od třetích britských novin

Italský fotbalista Marco Materazzi vyhrál soud i s třetím britským bulvárním deníkem, který žaloval v souvislosti se svou "hlavičkovou" aférou s Francouzem Zinédinem Zidanem ve finále mistrovství světa 2006. Nespecifikované odškodné zaplatí pětatřicetiletému obránci list The Sun, jenž u soudu dopadl stejně jako loni Daily Star a Daily Mail.

Tottenham má zájem o Materazziho a Burdissa z Interu

Zimní nákupy Tottenhamu zřejmě zdaleka nekončí. Kohouti už získali útočníka Defoa a záložník Palacios podstoupil zdravotní prohlídku, nyní by mohla přijít na řadu obrana. Manažer Harry Redknapp má zájem o Marka Materazziho a Nicolase Burdissa z Interu.

Materazzi vyhrál soud s dalším anglickým deníkem

Italský obránce Marco Materazzi vyhrál soud s dalším britským deníkem, jenž popisoval jeho slavnou "hlavičkovou" aféru se Zinédinem Zidanem ve finále mistrovství světa v Německu. Poté co se letos v dubnu dočkal omluvy a nespecifikovaného odškodného na listu Daily Star, uspěli právníci pětatřicetiletého obránce i ve při s Daily Mail.

Mourinho se zastal Materazziho

Marco Materazzi není mezi soupeři příliš populární a fanoušci milánského AC měli včera večer velkou radost, když tento fotbalista po svém vystřídání dostal červenou kartu. Trenér Interu Milán Jose Mourinho se ale svého svěřence zastává...

Materazzi: Pět kandidátů na titul

Velmi dramatickou podívanou slibuje nový ročník Serie A. V posledních sezonách italské nejvyšší soutěži kraloval milánský Inter, letos ovšem bude kandidátů na titul hodně a moc dobře to ví i obránce Marco Materazzi...

Materazzi svým kritikům cituje prezidenta Kennedyho

Italský obránce Marco Materazzi se před startem mistrovství Evropy snaží zapomenout na smolnou sezonu i na kritiku, která se na jeho hlavu v posledních dvou letech snáší. Na záporná hodnocení si již prý za svou kariéru zvykl a kritikům odpovídá citátem slavného amerického prezidenta Johna F. Kennedyho.

Materazzi: Omlouvám se

Marco Materazzi by se asi nejraději neviděl. Obránce Interu Milán se ve středu zbytečným zákrokem připravil o finále Coppa Italia, včera zase svůj tým připravil o mistrovské oslavy. 34letý fotbalista v duelu se Sienou za nerozhodného stavu vybojoval penaltu, následně se pohádal s Juliem Cruzem a sám si vzal míč, jenomže v rozhodujícím okamžiku selhal...

Slovně mě provokoval, odůvodnil Materazzi zákrok na Panděva

Marco Materazzi opět dal průchod emocím a připravil se tak o start ve finále Coppa Italia. Obránce Interu Milán v závěru odvety pohárového semifinále proti Laziu zajel do Gorana Panděva a dostal červenou kartu. Nechal se přitom vyprovokovat slovy, která podle něho neměla se zápasem nic společného...

Materazzi se dočkal od novin omluvy za incident se Zidanem

Italský fotbalista Marco Materazzi se dočkal omluvy od britského deníku Daily Star za články o incidentu obránce Interu Milán a Zinedina Zidana ve finále předloňského mistrovství světa. List také hráči zaplatil výdaje za soud a nespecifikované odškodné.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele