Další články

Milán opustí jeden brankář, Galliani připouští i odchod útočníka

Kádr AC Milán v lednu oficiálně posílili japonský záložník Keisuke Honda a francouzský obránce Adil Rami, nemělo by se ovšem jednat o jediné změny u Rossoneri. Ve hře je aktuálně několik odchodů a vedení bude řešit přebytek útočníků, stejně jako pozici týmové dvojky mezi tyčemi...

Amelia: V Miláně máme nejlepší brankářskou dvojici v Itálii

V brance AC Milán se o víkendu proti Juventusu nečekaně objevil Marco Amelia, protože Christian Abbiati se těsně před výkopem zranil. Třicetiletý Amelia si však vedl skvěle, udržel čisté konto a pomohl Rossoneri k cennému vítězství 1:0. Nyní zkušený gólman hlásí, že Milán má nejlepší brankářskou dvojici v Itálii...

Amelia brzy podepíše Palermu

Palermo v nejbližší době získá posilu do branky. Ze sestupujícího Livorna by měl za 7 milionů přijít reprezentant Marco Amelia. Podle hráčova agenta je jedinou překážkou přestupu fakt, že se brankář momentálně nachází v Rakousku.

Ameliovi by se Bayern zamlouval

Livorno sestupuje ze Serie a zřejmě přijde o svou největší hvězdu - brankáře Marka Ameliu. O italského reprezentanta se zajímá několik předních klubů, Ameliovi by se moc líbil přestup do Bayernu Mnichov. Tam hledají náhradu za končícího Olivera Kahna.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele