Další články

Exligoví cizinci: Jak dopadli van Kessel, Paixao nebo Rybalka?

V historii samostatné české ligy na našich trávnících pobíhala spousta cizinců - jejich počet již přesáhl hranici šesti set. Suverénně nejvíce fotbalistů k nám zamířilo ze Slovenska následovaných Brazilci. I osmnáct let po konci jugoslávské války spolu stále bojují Chorvati, Srbové a Bosňané, tentokráte však jen o pomyslnou bronzovou medaili v tomto ohledu.

Sparta i v zimě sázela na internacionalizaci. Pomůže další přestupový rekord ke druhému místu?

Na Letné i v zimě pršely miliony za posily. Sparta znovu posunula český přestupový rekord a věří, že projekt internacionalizace konečně přinese ovoce. Za cíl si na Letné vytyčili druhé místo a postup do kvalifikace Ligy mistrů.

Rakouský útočník Janko přestoupil ze Sparty do Lugana

Rakouský útočník Marc Janko po půl roce ukončil nepovedené angažmá ve Spartě a přestoupil do švýcarského Lugana. Pražský klub o tom informoval na svém webu.

Ve Spartě končí Janko, Biabiany a Mandjeck

Ve Spartě po pouhém půlroce končí útočník Marc Janko a záložníci Jonathan Biabiany s Georgesem Mandjeckem. Letenský klub o tom informoval na dnešním zahájení zimní přípravy, do které už ani jeden z trojice zahraniční hráčů nenastoupil a jejich budoucnost se řeší.

Janko Spartě určitě pomůže, nepochybuje gólman Vaclík

Příchod rakouského útočníka Marca Janka do Sparty považuje bývalý letenský brankář Tomáš Vaclík za dobrý krok klubového vedení. S vytáhlým kanonýrem se dobře zná ze společného působení v Basileji. Proto nepochybuje, že pro Spartu bude posilou, která týmu pomůže.

Spartu posílil rakouský reprezentační útočník Janko

Čtvrtou letní posilou pražské Sparty se stal rakouský útočník Marc Janko. Třiatřicetiletý reprezentant dnes podepsal na Letné dvouletou smlouvu poté, co mu vypršel kontrakt ve švýcarské Basileji.

Kanonýr Janko bude nastupovat za Sydney

Po odchodu Alessandra del Piera, který se Sydney neprodloužil končící kontrakt, bude za australský celek střílet branky Marc Janko. Ten byl po konci smlouvy s Trabzonsporem volným hráčem a se Sydney se dohodl na jednoleté spolupráci...

Janko přestoupil z Porta do Trabzonsporu

Jenom půl roku vydržel Marc Janko v kádru Porta. Včera rakouský útočník dokončil přestup do Trabzonsporu, kde Janko podepsal smlouvu na tři roky. Trabzonspor za 29letého hráče údajně zaplatil tři miliony eur.

Porto získalo z Twente rakouského kanonýra Janka

Rakouský kanonýr Marc Janko se stal posilou FC Porto. Portugalský celek za něj údajně zaplatí nizozemskému Twente 5,5 milionu eur (asi 138 milionů korun). Janko se Portu upsal do června 2015.

Janko věří v úspěch v Lize mistrů

Marc Janko se rozkoukává v Twente, kam přestoupil ze Salcburku. Rakouský útočník se pokusí navázat na svá střelecká představeníz Red Bullu a věří, že se prosadí i v Eredivisii. Kromě toho chce s Twente uspět v Lize mistrů.

Janko přestoupil do Enschede a stal se nejdražším Rakušanem

Úřadující nizozemský mistr Twente Enschede získal rakouského útočníka Marka Janka. Šestadvacetiletý fotbalista podepsal v novém působišti čtyřletou smlouvu a jeho bývalý klub Red Bull Salcburk inkasuje 6,5 milionu eur (přes 167 milionů korun). Tím se stal Janko nejdražším rakouským fotbalistou historie.

IFFHS: Nejlepším střelcem je Janko

Nejlepším ligovým střelcem v uplynulém roce byl podle údajů Mezinárodní federace fotbalových historiků a statistiků (IFFHS) rakouský fotbalista Marc Janko. Útočník Salcburku pomohl svému týmu k mistrovskému titulu 39 góly v 34 zápasech. Na 52. příčce se umístil Milan Baroš, jenž byl s 20 brankami v dresu Galatasaraye Istanbul nejlepším kanonýrem turecké ligy.

Birmingham bude usilovat o kanonýra Janka

Marc Janko na sebe v loňské sezoně upozornil 39 ligovými brankami za Salcburk a pro někoho bylo možná trochu překvapením, že ani takovéto gólové manévry nakonec neznamenaly přestup do lepšího klubu. V zimě už by k přestupu dojít mohlo, zájem o služby rakouského kanonýra má Birmingham...

Agent nevyloučil Jankův odchod do Celtiku

Marc Janko letos v dresu Salcburku sází jednu branku za druhou a dá se očekávat, že v létě rakouský klub opustí. Velký zájem o jeho služby je na Ostrovech a solidní šanci na získání tohoto vytáhlého kanonýra má například Celtic, což potvrdil Jankův agent Georg Stangassinger...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele