Další články

Zlínský Vraštil po čtyřech letech dal ligový gól, po výhře cítil velkou úlevu

Premiérovým gólem ve zlínském dresu přispěl obránce Lukáš Vraštil k jasné domácí výhře 3:0 nad Teplicemi ve třetím kole první ligy. V nejvyšší soutěži se trefil po téměř čtyřech letech, naposledy skóroval ještě za Brno proti Spartě na konci srpna 2017. Sedmadvacetiletý bek si oddychnul, že "Ševci" utnuli dlouhou sérii bez vítězství.

Brněnský Vraštil po sestupu litoval málo nastřílených gólů

Smutek s beznadějí provázel fotbalisty Zbrojovky Brno po dnešní bezbrankové remíze s Jihlavou, která definitivně pohřbila i poslední teoretickou naději na záchranu. Jiskřička na případný zvrat svěřencům trenéra Romana Pivarníka svitla po nečekané výhře v minulém kole v Teplicích (4:1). Rozdoutnat ji mohla pouze dnešní výhra. Nyní už mají Brňané definitivum.

Dokud je naděje, tak budeme bojovat, řekl obránce Brna Vraštil

Brněnští mají podle obránce Lukáše Vraštila už jen teoretickou šanci na záchranu, přesto o ni budou ve zbývajících třech kolech ze všech sil bojovat. Poslední Zbrojovku po dnešní prohře 0:3 s Jabloncem dělí od bezpečí šest bodů.

Vraštil považuje situaci posledního Brna za kritickou

Obránce Lukáš Vraštil považuje situaci fotbalistů Brna za kritickou. Po sobotní prohře 0:1 na Slovácku klesla Zbrojovka v ligové tabulce na poslední místo a na záchranu ztrácí čtyři body. Z posledních pěti kol získali Brňané jediný bod a v osmi jarních kolech vstřelili jen dva góly.

Bod je pro nás v naší situaci strašně málo, uvedl Vraštil

Obránce Brna Lukáš Vraštil na sebe vzal roli zachránce zápasu, po jeho hlavičce v samém závěru utkání vybojovala Zbrojovka alespoň remízu s nováčkem Karvinou. Velkou spokojenost s bodem ale dvaadvacetiletý stoper neměl. Brňané se zazimovali na čtrnáctém místě tabulky, s náskokem pouhých dvou bodů na předposlední Jihlavu.

Ostravě chybí stopeři, získala Vraštila, vrátil se Machovec

Ostravu posílí stoper Lukáš Vraštil, který míří do posledního týmu nejvyšší soutěže na hostování do konce sezony z Mladé Boleslavi. Trenér Baníku Vlastimil Petržela se rozhodl potíže na postu středního obránce řešit rovněž návratem Jaroslava Machovce, který si po lednovém odchodu z klubu doposud nesehnal nové působiště.

Nominaci jednadvacítky rozšíří Vraštil, Chorý a Vejmola

Trenér české jednadvacítky Vítězslav Lavička se rozhodl rozšířit nominaci na kvalifikační duel s Černou Horou o tři hráče. Z Mladé Boleslavi povolal stopera Lukáše Vraštila, z Olomouce útočníka Tomáše Chorého a z Jihlavy brankáře Luďka Vejmolu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele