Další články

Jihlava ubránila Ikauniekse, věří v pomoc Svědíka i talent z Dortmundu

Podzimních 10 bodů připoutalo Jihlavu na dno tabulky, poslední tým však před jarem nic nevzdává. Na Vysočině se snaží pro úspěch dělat maximum. Bude to však stačit?

Zbrojovku Brno posílil jihlavský stoper Kryštůfek

Zbrojovku Brno posílil pětadvacetiletý stoper Lukáš Kryštůfek. Přišel na přestup z Jihlavy, uzavřel smlouvu na dva a půl roku a dnes se už zapojil do první přípravy.

Koupí podepsaných dresů pomůžete na dobročinné účely

Chcete sobě nebo svým blízkým nadělit speciální vánoční dárek? V rámci charitativní akce na podporu bývalého třebíčského fotbalisty Davida Novotného je až do 20. prosince spuštěna aukce podepsaných fotbalových dresů, do níž svůj sportovní oděv věnovali třeba reprezentant Theo Gebre Selassie nebo plzeňský Jan Kopic. Ten se dokonce zúčastní i dobročinného fotbalového turnaje.

17.12.2015 Aktuality 60 komentářů
Zaujalo nás

Jihlava přišla po vyřazení v poháru i o Kryštůfka

Lukáš Kryštůfek rozšířil po úterním pohárovém zápasu marodku Vysočiny Jihlava. Dvaadvacetiletého obránce, který při vyřazení s druholigovou Viktorií Žižkov přišel na hřiště až v 86. minutě, čeká operace ramena. V posledním týmu ligové tabulky je už pátým zraněným hráčem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele