Další články

Karvinou posílil levý obránce Bartošák

Hráči Karviné získali další posilu. Do slezského prvoligového klubu se po osmi letech vrátil levý obránce Lukáš Bartošák, kterému skončila smlouva ve Zlíně. Třicetiletý bek podepsal s Karvinou roční kontrakt s opcí.

Pohled na tabulku je nádherný, pochvaluje si zlínský Bartošák

Výrazné výsledkové i herní zlepšení předvádějí v úvodu sezony hráči Zlína. Pod novým trenérem Michalem Bílkem tým ožil a získal sebedůvěru. Rostoucí formu potvrdili "Ševci" v dnešní dohrávce šestého kola, ve které v derby vyhráli na Slovácku jednoznačně 4:0 a v tabulce se posunuli na páté místo.

Zlín získal z Liberce levého obránce Bartošáka

Zlín posílí Lukáš Bartošák z Liberce. Levý obránce, který před dvěma lety nahlédl do reprezentace, podepsal smlouvu na tři roky.

Liberec počítá s tím, že přijde o Baroše i Bartošáka

Liberečtí na startu nové sezony postrádali oporu Milana Baroše. Bývalý reprezentant se po konci smlouvy zřejmě vrátí do mateřského Baníku Ostrava. Odejít má i levý obránce Lukáš Bartošák, o kterého usiluje Zlín. Slovanu se naopak vrací z hostování záložník Zdeněk Folprecht a na testy dorazil francouzský záložník Mahamadou Dramé z Košic.

Bartošákovi pokazila premiéru v reprezentaci porážka

Obránce Lukáš Bartošák si v přípravném utkání v Polsku odbyl premiéru v reprezentaci, ale po zápase moc důvodů k radosti neměl. Český celek ve Vratislavi vinou dvou rychle inkasovaných gólů prohrál 1:3 a s letošním rokem se nerozloučil úspěšně.

Bartošáka čeká v Polsku premiéra v reprezentaci

Trenér reprezentace Pavel Vrba pro večerní přípravný zápas v Polsku kompletně obměnil základní sestavu oproti pátečnímu domácímu duelu se Srbskem. Premiéru v národním týmu si odbude liberecký obránce Lukáš Bartošák, který bude hrát na levém kraji defenzivy.

Před půl rokem měl jít pracovat, teď je Bartošák v reprezentaci

Až pohádkový vzestup kariéry prožívá Lukáš Bartošák. Ještě před půl rokem ho rodina přemlouvala, ať nechá fotbalu v zadluženém Žižkově a najde si zaměstnání. Jenže pětadvacetiletý obránce neposlechl a nyní patří mezi opory Liberce v nejvyšší domácí soutěži, hraje Evropskou ligu a nově je i členem národního týmu.

Vrba kvůli marodům poprvé povolal Zahustela a Bartošáka

Trenér české reprezentace Pavel Vrba musel udělat změny v nominaci na přípravné zápasy se Srbskem a v Polsku. Kvůli otřesu mozku na dnešní sraz nedorazil pravý obránce Theodor Gebre Selassie, zdravotní problémy do hry nepustí ani Davida Limberského a Matěje Vydru. Místo nich povolal Tomáše Kalase a poprvé pozvánku dostali také Ondřej Zahustel z Mladé Boleslavi a Lukáš Bartošák z Liberce.

Zranění Sýkora a Bartošák budou Liberci chybět několik týdnů

Několik týdnů budou Liberci chybět obránce Lukáš Bartošák a záložník Jan Sýkora, kteří po faulech hráčů Bohemians 1905 nedohráli nedělní utkání 9. ligového kola. Oba tak nejspíš přijdou minimálně o nadcházející dva zápasy Evropské ligy.

Bartošák prožívá snový úvod libereckého angažmá

Ještě na jaře oblékal Lukáš Bartošák dres tehdy druholigového Žižkova, kde zažíval kvůli špatné finanční situaci klubu těžké časy. Během letní pauzy si ho ale trenér Jindřich Trpišovský vzal do Liberce a pětadvacetiletý bek tam prožívá snový vstup do sezony.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele