Další články

Šmicer se s Figem shodl, že mladí fotbalisté to nyní mají lehčí

Společně s trofejí pro vítěze Ligy mistrů dorazila do Prahy i jedna z nejvýraznějších osobností přelomu tisíciletí Luís Figo. Ten jako ambasador skupiny UniCredit pro Ligu mistrů představil pohár Pražanům společně s bývalým českým fotbalistou Vladimírem Šmicerem. Oba spolu stihli prohodit i pár slov

Zidane a Figo hráli opět za Real, v exhibici proti hvězdám AC Milán

Slavní fotbalisté Zinédine Zidane a Luis Figo v neděli znovu nastoupili v dresu Realu Madrid. Opory španělského velkoklubu z počátku tisíciletí se objevily po boku dalších hvězd minulosti Realu v exhibičním utkání proti legendám AC Milán. Real doma vyhrál 4:3 zásluhou dvou branek Alfonsa Peréze. Trefili se i Emilio Butragueňo a Emilio Amavisca, za hosty se dvakrát prosadil Rui Costa a jednou Marco Simone. Výtěžek zápasu putoval na výzkum syndromu náhlého úmrtí kojenců.

Figo byl obviněn z úplatnosti

Bývalý portugalský fotbalista Luis Figo se nedobrovolně ocitl uprostřed politického skandálu. Státní zastupitelství v Lisabonu totiž začalo zkoumat jeho smlouvu s konzultantskou společností Tagus Project, která prosazuje tzv. vzdělanostní ekonomiku a Figo měl být její tváří. Prokurátor si ale myslí, že místo toho skrz ní dostával peníze, za něž měl politicky podporovat premiéra Joseho Sócratese.

Figo nevyloučil další spolupráci s Interem

Luis Figo před dvěma týdny ukončil svou aktivní kariéru, nyní zvažuje, co bude dál. Bývalý portugalský reprezentant se hodlá i nadále pohybovat ve světě fotbalu a připustil, že by mohl pracovat pro Inter Milán...

Figo končí s fotbalem, za exotikou nepůjde

Portugalská fotbalová hvězda Luís Figo nevyrazí za žádným exotickým angažmá, ale ukončí kariéru v neděli v dresu Interu Milán. S fanoušky se rozloučí v zápase s Bergamem.

Figo by si mohl kariéru prodloužit v Číně

Slavný portugalský záložník Luís Figo by si mohl prodloužit kariéru mimo Evropu. Šestatřicetiletý hráč, který se nedávno rozhodl skončit s vrcholovým fotbalem, prohlásil, že angažmá v Číně, Japonsku nebo USA by vážně zvažoval.

Luis Figo zřejmě ukončí kariéru

Luis Figo, portugalská fotbalová legenda, po této sezoně svoji kariéru zřejmě defitivně ukončí. Bývalý hráč Barcelony se takto rozhodl poté, co AC Milán prohrál své utkání v Udinese a Inter se tak stal s určitostí mistrem letošního ročníku Serie A.

Figo zůstane u fotbalu, jinak o budoucnosti jasno nemá

Luis Figo po roce znovu rozmýšlí, jak naloží s dalším rokem svého života. Portugalský záložník se loni rozhodl pokračovat v kariéře a zůstal v Interu Milán, otázkou je, jakou možnost zvolí nyní. I v příští sezoně by mohl běhat po zelených trávnících, ať už se ale rozhodne jakkoliv, jedno je jisté - zůstane u fotbalu...

Figo doléčil zranění, na Juventus by měl být připraven

Jasným šlágrem víkendového kola italské Serie A bude souboj vedoucího Interu Milán se třetím Juventusem. Fanoušci Nerazzurri se navíc mohou těšit na návrat Luise Figa, který se na hřiště vrací po dvouměsíční přestávce zaviněné zlomeninou zánártní kůstky...

Figo má zlomenou zánártní kůstku

Luis Figo má opět zdravotní problémy. Portugalský záložník si zlomil zánártní kůstku pravé nohy a čeká ho další přestávka. Zranění naštěstí není tak vážné, aby si vyžádalo operaci...

Figo zůstane ještě rok v Interu

Luis Figo dal definitivní odpověď na otázku ohledně své další budoucnosti. Portugalský záložník se nechystá ani na odchod do fotbalového důchodu, ani na odchod z Interu Milán, s nímž se naopak dohodl na podmínkách nové jednoleté smlouvy...

Luis Figo předpovídá, že Portugalci postoupí na ME do finále

Nedávná hvězda portugalské reprezentace Luís Figo předpovídá svým nástupcům úspěšný evropský šampionát. Na turnaji, kde je v základní skupině čekají i Češi, Portugalci podle něj postoupí do finále.

Figo: Pokud Mancini zůstane, odejdu

Portugalský záložník ve službách Interu Milán Luis Figo dnes v rozhovoru pro list A Bola uvedl, že pokud v týmu úřadujícího italského mistra zůstane trenér Roberto Mancini, San Siro pravděpodobně opustí.

Dres Figa prodán za 100.000 eur

Dres portugalské hvězdy Luise Figa byl v neděli v Bukurešti vydražen za 100.000 eur (2,5 milionu korun). Aukce předcházela dnešnímu charitativnímu zápasu, v němž proti sobě nastoupí tým někdejších slavných rumunských fotbalistů a výběr Figa a jeho přátel. Uvedla to agentura AFP.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele