Další články

Donovan nebude kandidovat na šéfa federace USA

Nejlepší střelec americké reprezentace Landon Donovan změnil názor a nebude kandidovat na funkci předsedy národní federace. V 35 letech, jen rok po konci aktivní kariéry, se nechce vydat na funkcionářskou dráhu. Televizní stanici ESPN to řeklo několik zdrojů z Donovanova okolí.

Donovan chce být šéfem federace USA

Nejlepší střelec v historii americké reprezentace Landon Donovan se chce ucházet o funkci předsedy národní fotbalové federace. Podle časopisu Sports Illustrated k tomu nedávnou hvězdu vyzvala řada fotbalových osobností v USA. Volby se uskuteční začátkem příštího roku, uzávěrka kandidatur je 12. prosince.

Donovan pokračovat nebude, podruhé ukončil kariéru

Fanoušci Landona Donovana znovu smutní. Legenda Spojených států amerických, která se na podzim vrátila k fotbalu, aby pomohla Los Angeles Galaxy, se rozhodla podruhé ukončit aktivní hráčskou kariéru...

Donovan se vrací k fotbalu, znovu oblékne dres LA Galaxy

Zámořští fanoušci se mohou znovu těšit na kousky Landona Donovana. Ofenzivní fotbalista a bývalý kapitán amerického národního týmu se po necelých dvou letech vrací na profesionální dráhu a opět oblékne dres Los Angeles Galaxy...

Los Angeles popáté vyhrálo MLS, rozhodl kanonýr Keane

Los Angeles Galaxy popáté vyhrálo severoamerickou ligu MLS a stalo se historicky nejúspěšnějším týmem soutěže. V nočním finále play off porazilo New England Revolution 2:1 po prodloužení, o jeho triumfu rozhodl ve 111. minutě kapitán irské reprezentace Robbie Keane.

Donovan při rozlučce s reprezentací USA trefil tyč

Americký fotbalista Landon Donovan se v pátečním přípravném duelu proti Ekvádoru (1:1) rozloučil s reprezentační kariérou. Ve 157. duelu v dresu USA byl blízko vstřelení 58. gólu, ale trefil tyčku.

Donovan si užije rozlučku s kapitánkou páskou, ale jen chvíli

Nejlepší střelec v historii reprezentace USA Landon Donovan si užije páteční rozlučku s kapitánskou páskou. Během kariéry ji oblékl mnohokrát, v létě se však překvapivě nevešel do nominace na mistrovství světa v Brazílii. Závěrečný zápas reprezentační kariéry v páteční přípravě proti Ekvádoru v Hartfordu si ale užije v základní sestavě.

Donovan se rozhodl ukončit po letošní sezoně kariéru

Landon Donovan se nevešel do nominace na světový šampionát a v Brazílii chyběl Spojeným státům americkým, brzy pak bude chybět rovněž Los Angeles Galaxy. 32letý útočník dnes na své facebookové stránce oznámil, že na konci roku ukončí kariéru...

Donovan po zklamání z nominace překonal střelecký rekord MLS

Několik dnů poté, co se nevešel do americké nominace pro mistrovství světa, překonal Landon Donovan střelecký rekord zámořské soutěže MLS. Dvaatřicetiletý útočník pomohl v neděli k vítězství Los Angeles Galaxy 4:1 nad Philadelphií dvěma góly a nyní má na kontě 136 branek.

Donovan: Zasloužil bych si na MS jet

Americký útočník Landon Donovan se těžko smiřuje s faktem, že jej reprezentační trenér Jürgen Klinsmann nezařadil do nominace pro světový šampionát. Hvězda Los Angeles je přesvědčena, že na šampionátu v Brazílii nemá chybět.

Donovan vyrovnal střelecký rekord MLS

Útočník Landon Donovan v neděli pomohl Los Angeles Galaxy dvěma góly k vítězství 5:0 nad Chivasem USA a vyrovnal střelecký rekord MLS. Jednatřicetiletý americký reprezentant má v základní části zámořské soutěže na kontě celkem 134 branek stejně jako Jeff Cunningham.

Donovan zvažuje, co bude dál. Možný je i konec kariéry

Nejistý je další osud Landona Donovana. Ofenzivní fotbalista Los Angeles Galaxy v zimě dostane další možnost odejít na hostování do Evertonu, sám ovšem netuší, zda tuto výzvu přijme. Třicetiletý americký reprezentant zvažuje, zda vůbec bude pokračovat v kariéře...

Hvězdný výběr MLS tvoří i kritizovaný Landon Donovan

Esemesky, online hlasování na oficiální stránce MLS i vzkazy přes Twitter sečteny - a Spojené státy znají jedenáctku borců, která 25. července stane proti londýnské Chelsea. Mezi vyvolenými nechybí ani hvězdy první třídy jako Henry, Beckham či Donovan...

Donovan je z návratu do Evertonu nadšený

Reprezentant USA Landon Donovan se před dvěma týdny dohodl s Evertonem na dvouměsíčním hostování ze svého kmenového klubu Los Angeles Galaxy a po dvou letech se tak vrátil na místo činu. V liverpoolském klubu strávil na začátku roku 2010 stejnou dobu, jakou si u Toffees odkope nyní, a podle svých slov se nemůže obnovení spolupráce dočkat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele