Kolbeinn Sigthórsson Články

Další články

Dokonalý výkon, zhodnotili Islanďané výhru nad Tureckem

Velkou radost měli z povedeného vstupu do evropské kvalifikace islandští reprezentanti, kteří v "české" skupině doma porazili Turecko jednoznačně 3:0. Seveřané podle útočníka Kolbeinna Sigthórssona v úterý podali dokonalý výkon, s čímž souhlasil i trenér Lars Lagerbäck.

Sigthórsson utrpěl únavovou zlomeninu kotníku, letos si už nezahraje

Hodně dlouho se v sestavě Ajaxu neobjeví Kolbeinn Sigthórsson. Islandský útočník kvůli zranění kotníku nedohrál nedělní utkání na půdě Groningenu a původně měl být mimo hru dva týdny, následné vyšetření ale odhalilo únavovou zlomeninu...

Ajax získal z Alkmaaru talentovaného Sigthorssona

Kolbeinn Sigthorsson už není hráčem AZ Alkmaar. O talentovaného islandského útočníka hodně stál amsterdamský Ajax a jeho vedení nakonec bylo při své snaze úspěšné. Přestup byl dotažen včera pozdě večer, částku oba kluby tají...

Světové talenty: Kolbeinn Sigthórsson

Ještě před rokem znal Kolbeinna Sigthórssona jen málokdo. Během posledních měsíců si ale tento islandský mladík dokázal získat pozornost širší veřejnosti a rázem je z něj jedno z nejžádanějších zboží Eredivisie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele