Další články

Jeden ze strůjců stříbra z Eura 1996 Poborský žije fotbalem i v padesáti

Jen málo českých fotbalistů se může pochlubit podobným životopisem jako Karel Poborský. Technicky skvěle vybavený záložník si zahrál na třech evropských a jednom světovém šampionátu, získal titul se Slavií, Spartou i s Manchesterem United a se 118 zápasy byl reprezentačním rekordmanem.

Poborský u reprezentace působit nebude, odmítl roli asistenta

Představitelé Fotbalové asociace ČR se dnes v rámci hledání nového reprezentačního vedení sešli s Karlem Poborským, na spolupráci se však nedomluvili. Podle všeho jsou však blízko k dohodě s bývalým koučem Slavie Jaroslavem Šilhavým.

Poborský odstoupil z čela České asociace hráčů

Bývalý reprezentant Karel Poborský odstoupil z funkce předsedy České asociace fotbalových hráčů. Svou rezignaci zdůvodnil vytížeností v Dynamu České Budějovice, které na jaře sestoupilo z první ligy.

Druhého útočníka jako je Baroš nemáme, říká Karel Poborský

Během charitativního utkání REAL TOP PRAHA v Karlových Varech proti místnímu výběru jsme vyzpovídali bývalého českého reprezenta Karla Poborského. Ten nám exkluzivně pro Sportwincz.com prozradil, že česká reprezentace hodně pocítí ztrátu Milana Baroše.

Poborský chce, aby si lidé na politiky jen nestěžovali

Bývalý reprezentant Karel Poborský bude osmý v pořadí na kandidátce ODS pro podzimní volby v Jihočeském kraji. Prakticky celý svůj dosavadní život spojil čtyřicetiletý rodák z Třeboně na Jindřichohradecku se sportem. Nyní se však připravuje na novou etapu.

Kluby doporučily Poborskému, aby opustil hráčskou asociaci

Asociace Ligových fotbalových klubů (LFA) doporučila Karlu Poborskému, aby zvážil své působení v hráčských odborech, které vznikly pod hlavičkou České asociace profesionálních hráčů (ČAFH). Podle klubů jde o střet zájmů, protože bývalý reprezentační záložník je nejen šéfem Dynama České Budějovice, ale současně i členem výkonného výboru ČMFS za kluby.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele