Další články

Mara odešel z Liberce do Beitaru Jeruzalém na hostování s opcí

Guinejský reprezentant Kamso Mara odešel z Liberce do Beitaru Jeruzalém na roční hostování s opcí. Poslední celek prvoligové tabulky o tom informoval na svém twitteru.

Mara prodloužil smlouvu v Liberci

Guinejský reprezentant Kamso Mara prodloužil smlouvu v Liberci. Defenzivní záložník bude ve Slovanu podle klubového webu nově vázán do konce roku 2022.

Liberec získal vytouženou posilu. Z Jihlavy přišel Mara

Liberec získal těsně před startem nového ročníku nejvyšší soutěže posilu do středu pole. Na sever Čech přestoupil z druholigové Jihlavy třiadvacetiletý guinejský záložník Kamso Mara, který ve Slovanu podepsal blíže nespecifikovanou smlouvu. Opačným směrem zamířil na hostování Ondřej Machuča. Oba kluby o tom informovaly na svých webech.

Jihlava získala ruského záložníka Levina z Mladé Boleslavi

Jihlavu posílil ruský záložník Vladislav Ljovin. Dvaadvacetiletý hráč naposledy působil v Mladé Boleslavi, která ho uvolnila na začátku zimní přípravy. Na půlroční hostování přichází do týmu Vysočiny z Vlašimi také guinejský záložník Kamso Mara.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele