Kamil Čontofalský Články

Další články

Ve Slavii končí sedm hráčů, mezi nimi Lička či Ritchie

Ve Slavii končí sedm hráčů. Klub už nepočítá se záložníkem Mariem Ličkou, Jihoafričanem Keeganem Ritchiem či Slovákem Matúšem Čonkou. Smlouva vypršela také čtyřicetiletému brankáři Radku Černému, který by měl v klubu začít působit u mládeže.

Ve Slavii po třech letech skončí brankář Čontofalský

Brankář Kamil Čontofalský po třech letech skončí v pražské Slavii. Šestatřicetiletému slovenskému gólmanovi vyprší v Edenu smlouva a klub neplánuje její prodloužení. Sešívaní chtějí v brance sázet na mladší hráče. Čontofalský přestoupil do Slavie v roce 2011.

Čontofalský už bude sekat na špalku, boj o jedničku neprožívá

Kamil Čontofalský odchytal na podzim za Slavii pouze úvodní kolo a pak chyběl kvůli zranění nohy. Nejprve se sekl při práci na zahradě, poté uspěchal návrat a přivodil si svalové zranění. Momentálně už je ale zkušený slovenský gólman zcela fit a v zimní přípravě se znovu popere o místo jedničky.

Čontofalský bude Slavii chybět po zranění do konce podzimu

Brankář Kamil Čontofalský bude pražské Slavii scházet déle, než se původně předpokládalo. Slovenský gólman uspěchal návrat na hřiště po problémech s lýtkem a v tréninku si znovu přivodil zranění. Do konce podzimní části má individuální program a Slavii bude k dispozici zřejmě až v jarní sezoně.

Čontofalský vychytal vedoucí Jablonec a s bodem byl spokojený

Především zásluhou brankáře Kamila Čontofalského si vezou fotbalisté Slavie bod ze hřiště Jablonce za remízu 0:0. Bývalý slovenský reprezentant pomohl svému týmu několika výbornými zákroky v první půli, jednou mu dokonce v rozmezí dvou sekund po střele Karla Pitáka dvakrát pomohlo břevno. I z toho pohledu bod ze severu Čech bral.

Čontofalský statistiky neřeší, důležitější jsou pro něj body

Brankář Slavie Praha Kamil Čontofalský neřeší, že dnes proti Dukle prodloužil svou ligovou sérii bez inkasované branky na 432 minut. Čistá konta ho těší, ale důležitější je pro zlepšená hra "sešívaných" v defenzivě a získané body.

Slávisté po derby litovali první půle, chtějí se rychle oklepat

Fotbalisté pražské Slavie po dnešním nezdaru v derby na hřišti Sparty litovali, že nevytěžili víc z dobrého vstupu do utkání. Vysoká porážka 0:3 je hodně mrzela, ale pitvat se v ní nechtějí. Podle slávistů je potřeba hledět do budoucna a snažit se sérii špatných výsledků co nejdříve zlomit.

Slavia získala slovenského brankáře Čontofalského

Slavia získala třiatřicetiletého brankáře Kamila Čontofalského. Bývalý slovenský reprezentant, který dříve chytal za Bohemians 1905 a Zenit Petrohrad, podepíše v Edenu dvouletou smlouvu. ČTK to řekl hráčův manažer Jiří Müller, pražský klub potvrdil dohodu na svém webu.

Vrchní soud zamítl Čontofalského pohledávku vůči Bohemians

Vrchní soud v Praze ve středu zamítl pohledávku bývalého brankáře FC Bohemians Praha Kamila Čontofalského ve výši tři a půl milionu korun vůči jeho někdejšímu klubu, který se v únoru 2005 dostal do konkurzu. Zkrachovalý subjekt díky tomuto rozhodnutí umazal část svých závazků a podle majitele Michala Vejsady momentálně dluží věřitelům okolo 30 milionů korun.

Limassol získal Čontofalského

Slovenský brankář Kamil Čontofalský přestoupil ze Zenitu Petrohrad do kyperského klubu AEL Limassol, který by měl převzít český trenér Dušan Uhrin mladší. Podle slovenských médií se jedenatřicetiletý rodák z Košic dohodl s novým zaměstnavatelem už 23. prosince na smlouvě do léta 2011.

Brankář Čontofalský se vrátil do Petrohradu

Kamil Čontofalský se v pátek vrátí ze zkoušky ve Feyenoordu Rotterdam zpět do ruského Zenitu Petrohrad. Čtrnáctinásobný nizozemský mistr to uvedl na svém webu. 31letý bývalý brankář Bohemians se snaží najít si nové působiště ještě před vypršením smlouvy, kterou má do konce roku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele