Další články

Ukrajina kvůli Moraesovi nepřišla o body v kvalifikaci o Euro

Ukrajinci nepřišli kvůli údajnému neoprávněnému startu naturalizovaného útočníka Moraese o body v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy. Protesty, které po vzájemných zápasech podaly Portugalsko i Lucembursko, disciplinární komise UEFA zamítla. Ukrajina tak po dvou kolech nadále vede skupinu B.

UEFA zahájila disciplinární řízení s Ukrajinou kvůli Moraesovi

Evropská fotbalová unie UEFA zahájila disciplinární řízení s Ukrajinou kvůli pravděpodobně neoprávněnému startu naturalizovaného útočníka Moraese ve dvou kvalifikačních zápasech. Proti nasazení brazilského rodáka, jež bylo zřejmě v rozporu s pravidly, už podaly protest ukrajinští soupeři Portugalsko a Lucembursko.

Ukrajině hrozí kvůli Moraesovi kontumace dvou zápasů

Ukrajině hrozí kontumace úvodních dvou zápasů kvalifikace Eura 2020 proti Portugalsku (1:1) a Lucembursku (2:1) kvůli nasazení naturalizovaného útočníka Júniora Moraese. Brazilský rodák sice nedávno dostal ukrajinské občanství, avšak nesplňuje předpisy Mezinárodní fotbalové federace (FIFA). Ta se zatím případem nezačala zabývat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele