Další články

Je zvláštní, že slavím vítězství proti Interu, prozradil Cruz

Argentinský útočník Julio Cruz byl ještě před několika týdny hráčem Interu Milán, nyní však slavil zisk prestižního Superpoháru na druhé straně barikády. Po výhře Lazia 2:1 nad právě tímto milánským celkem měl podle svých slov smíšené pocity.

Lazio podepsalo smlouvu s útočníkem Cruzem

Útok fotbalistů Lazia Řím posílil argentinský útočník Julio Cruz. Ten přichází zdarma z Interu Milán, kde mu skončila smlouva. V Římě se dohodl na roční spolupráci s opcí a platem 1,6 milionu eur (asi 41 milionů korun). Lazio to potvrdilo na svém webu.

Julio Cruz čeká na správnou nabídku

Juliu Cruzovi vypršela smlouva v Interu a hledá si nové angažmá. O zkušeného útočníka se zajímá mnoho klubů, Argentinec ale stále nikde nepodepsal. Cruz se nebrání ani odchodu z Itálie.

Agent: Cruz by do Florencie šel rád

Julio Ricardo Cruz se během léta rozloučí s Interem Milán, o jeho novém zaměstnavateli ale jasno ještě není. Zájem má například řecký Panathinaikos a o úmyslu získat argentinského útočníka do svých řad informoval sportovní ředitel Fiorentiny Pantaleo Corvino, který bude mít velkou šanci na to hráče získat...

Mourinho zuří. Adriano s Cruzem nebudou hrát

Trenéra Interu Josého Mourinha pořádně naštvali jeho útočníci. Adriano přišel podruhé na trénink pozdě, navíc včera vůbec nebyl schopný trénovat. Mourinho Brazilce poslal domů a Adriano stejně jako Julio Cruz nenastoupí proti Fiorentině.

Mourinho po remíze soptil a slíbil změny

Pořádně nabroušený je po nedělní remíze s Janovem José Mourinho. Jeho Inter znovu doma nevyhrál, a tak portugalský stratég slibuje pro příště změny v sestavě.

Cruz oslavil stý italský zásah

Útočník Interu Milán Julio Cruz o víkendu oslavil stou vstřelenou branku v italské Serii A. Bývalý útočník Bologni, či Feyenoordu Rotterdam se jubilejní branky dočkal v 33 letech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele